HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (259/975) > >>

roberto:

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 04., 15:31:37 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2018. Június 04., 12:51:48 ---
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 04., 11:25:08 ---Nektek hogy tetszik a Solo?

--- Idézet vége ---

Én biza lemaradtam az Ébredő erőnél  :badteeth:
De az is amolyan New hope remake jellegű volt.

--- Idézet vége ---

Ejj tényleg lemaradtál... azóta a TLJ-t menő ekézni a TFA-t meg éltetni...  :nezze: De nem kell felhoznod magad még változni fog a dolog :D

--- Idézet vége ---

A legújabb SW filmnél pedig a TLJ-t fogják isteníteni  :hehe:

zajrus:

--- Idézetet írta: roberto - 2018. Június 04., 12:51:48 ---
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 04., 11:25:08 ---Nektek hogy tetszik a Solo?

--- Idézet vége ---

--- Idézet vége ---

Ejj tényleg lemaradtál... azóta a TLJ-t menő ekézni a TFA-t meg éltetni...  :nezze: De nem kell felhoznod magad még változni fog a dolog :D

roberto:

--- Idézet vége ---

Goten56:
Nektek hogy tetszik a Solo?

Galen:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Május 28., 18:34:35 ---Most ez a legfrissebb hír. Egyébként a Kenobi mozi is egy érdekes cucc. Amikor a Halálcsillagon összecsapnak, Vader azt mondja, hogy; "Tanítványodként hagytalak ott és most én vagyok a mester." Csakhogy nem ő hagyta ott Kenobit, hanem az hagyta őt ott egy lávatócsában. Ez alapján lehet hogy még egyszer találkoznak a két trilógia között? :headscratch: De ha még képletesen értjük is ezt az otthagyást, akkor is fennáll a dilemma, hogy a sivatagban nem igazán akad neki ellenfél, ha meg elhagyja a Tatuint, akkor nem vigyáz Luke-ra.

--- Idézet vége ---
Ez számodra probléma? A jedi visszatérben a támadás előtti éjszakán Luke és Leia között elhangzó beszélgetést is simán hozzáigazították az előzmény trilógiához. Ha valaki megkérdezi hogy láttam-e a Star Warst akkor megkérdezem hogy melyik változatot.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése