HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Június 05., 10:26:08 ---De akkor majd lesz egy Ford-féle Solo-klón-klón is? :headscratch: :badteeth:
--- Idézet vége ---
Beveszlek társszerzőnek. Akkor lesz valami olyan a mi star wars filmünk stábjában mint ami még soha: Valaki aki figyel arra, hogy koherens egész legyen.
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Június 05., 10:23:10 ---Ó bakker ma záporoznak az ötletek. Az új Solo filmben azért más Solo (meg minden egyéb), mert Ő MÁR A KLÓN!!!!!!!
--- Idézet vége ---
Mármint Ford a Solo-klón. Hiszen időrendben az játszódik később. :D
De akkor majd lesz egy Ford-féle Solo-klón-klón is? :headscratch: :badteeth:
Farek:
Nekem is túl sok volt az előzmény trilógiában a harc. Az, hogy tripla-duplaszaltó és fölöslegesen hát mögött hatszor megpörgetett kard nélkül nem lehetett harcolni, komolyan nevetségessé tette számomra az egészet.
Ilyen szempontból Nick Fury... bocs, Windu Mester és a Császár küzdelme sokkal hitelesebb volt számomra.
De hát ízlések és pofonok... vagyis akinek nem egyezik az ízlése az enyémmel, az jöjjön ide egy pofonért! ;D :hehe:
Galen:
Ó bakker ma záporoznak az ötletek. Az új Solo filmben azért más Solo (meg minden egyéb), mert Ő MÁR A KLÓN!!!!!!!
Galen:
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Június 05., 09:52:58 ---Ui: Az még logikus lett volna, ha kerülveszik a testtet és kimenekítik. Ezzel megágyazva annak hogy esetleg életben maradt. De ne én adjak ötleteket ezekhez az új fostengerekhez.
--- Idézet vége ---
Na ezen a vonalon még egy kicsit gondolkodva megtaláltam a menekülési útvonalat Han Solonak is. Átszúrták ugyan de a teste lezuhant valahová. Na a Nogrik őt is megtalálják és klónozzák a testét. Simán kihozok ebből egy trilógiát énkereséssel, családi viszállyal ha felkér a Disney.
Ui.: Ennek a klón Solonak nem az fog vízhangozni a fejében hogy "Öld meg Luke Skywalkert" hanem "A fiadat rúgd seggbe még gyerekkorában hogy ne legyen ekkora paré felnőtten".
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése