HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (252/975) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Galen - 2018. Június 05., 15:06:51 --- A kérdés a 66-parancsnál inkább az, hogy némelyik klón hogyan tudott ellenállni a végrehajtásnak? (bevallom nem minden könyvet rágtam még át).

--- Idézet vége ---
Volt olyan, aki ellen tudott állni? Hm, látszik, hogy alapvetően csak a filmeket ismerem, mert ez nekem új. :)

Galen:

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 05., 13:20:29 ---Palpatine őrei valóban dísznek voltak mégha a legjobbakat is válogatták csak be oda... de azért Snoke és Palpatine helyzetét ne keverjük ennyire... Palpatine betonbiztos alapokra helyezte az uralmát semmi szüksége nem volt őrökre, míg Snoke belefutott a Birodalom maradékába segítséget kínált majd szépen lassan félreállított mindenkit, aki az útjába került vagy így vagy úgy... mármint hol van már Sloane Admirális? A Praetorian Guard elit harcosok voltak, akik nem passzív időtöltésként vigyáztak a Supreme Leaderre...
--- Idézet vége ---
Sem Palpatine, sem Snoke őrei nem dísznek voltak, én azt mondtam nem az erőhasználók ellen volt hasznuk. Elit harcosok voltak, "emberi" léptékben. A vezetőjük halála utáni cselekedeteik logikáját vontam kétségbe nem a létüket.

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 05., 13:20:29 ---Ezzel az a bökkenő, hogy, akiket mutogattak azok tanácstagok voltak, harcedzett tanácstagok és ne mondd már, hogy ha láthatáron kívülről érkező lövést hárítanak akkor a hátük mögötti ügyködést nem veszik észre nem mintha a legprofibb klónok lettek volna melléjük osztva elvégre Windu siettette az eseményeket...
--- Idézet vége ---
Tehát aki harcedzett, az minden egyes pillanatban várja a hátbatámadást a saját embereitől? Ezek a csapatok összeszokottak voltak franc tudja hány hónapon és csatán túl vannak együtt. Nem gondolom, hogy ezek a Jedik pont arra figyeltek, hogy hátbalövik őket egy csatatér kellős közepén amikor épp másra is figyelnie kell. Én az Erőt nem pókösztönszerűen képzelem el. Szerintem sok eltérő képesség volt. Egyik Jedi tudta másik nem. Mace Windu "töréspontos" képességét se tudta mindenki. Qui-Gon visszatérő trükkjét is utólag tanulták meg. Ez nem egzakt tudomány. De akkor maradjunk a való világ példáinál. A kosárlabdások ha egyszer beletalálnak a pálya másik végéről az ellenfél kosarába akkor mindig beletalálnak? A kérdés a 66-parancsnál inkább az, hogy némelyik klón hogyan tudott ellenállni a végrehajtásnak? (bevallom nem minden könyvet rágtam még át).

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 05., 13:20:29 ---Már megbocsáss, de Palpatine-nek hány klónja is volt 4567 vagy 65752 mindig keverem... és a fénykardnyalábokkal teletűzdelt csemetéjét, hogy is hívták? :D Ha már hülyeségről beszélünk hatalmas tárház áll rendelkezésedre, hogy meríts belőle és nyilván ismered is valamennyire... ami valahol szomorú elvégre nyilvánvaló, hogy a filmeket viszont rohadtul nem :D
--- Idézet vége ---
Nem nekem van tárházam a hülyeségből, hanem ennek a franchise-nak. Az én hibám csak az, hogy a millió ellentétes infót megpróbálom fejben összehozni. Sokan sokmindenbe belekötnek, de sok kötözködés csak kötözködés marad, mert az adott világ szabályai szerint védhető. Abba persze senki nem köt bele ami az előzménytrilógiák legnagyobb baja, miszerint Artu repül, ami nem azért baj hogy ott repül, hanem hogy később nem. Kedvencem az, amikor a kamera diszkréten arrébb fordul ha a többiek már lementek a lépcsőn Artu meg még csak felé gurul.  :badteeth:

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 05., 13:20:29 ---...de Yoda 20 év alatti totális fizikai és szellemi leépülésére ez sem ad magyarázatot 900 évesen halt meg végelgyengülésben és azt akarod bemesélni, hogy ~25 évvel korábban tökre normális, hogy össze-vissza pattog?
--- Idézet vége ---
Igen, a Dagobah tényleg elég barátságos bolygónak tűnt ahhoz, hogy ne épüljön le az őshonosokon kívül bármilyen lény negyed évszázad alatt.

Farek:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 05., 12:29:02 --- Miért utálja mindenki?

--- Idézet vége ---
Én nem utálom, sőt. De attól még tele van faxszágokkal. :) Mint pl. a harcedzett jedik, amint a biztos pozíciójukat feladva szépen besétálnak az aréna közepére, amolyan "ide lőjetek, ígérem, nem mocorgunk nagyon" mentalitással. Ott nem sok választott el, hogy zokogva a kezembe temessem az arcomat.

zajrus:

--- Idézetet írta: Galen - 2018. Június 05., 09:52:58 ---Azok az őrök nem arra valók. Szerepüket az erőhasználókkal szemben az előzménytrilógia egyetlen másodpercben összefoglalja: Yoda belép Palpatine irodájába és egyetlen szempilla rebbenéssel "falhozbassza" őket. Császárnak császári udvara volt császári feladatokkal és tevékenységekkel. Bulikkal, rendezvényekkel mindennel amit mi is ismerünk. A "sima" császárra törő fenyegetésekre jók voltak, másra nem. Nekifognak harcolni félistenekkel? Hát maximum ha a testőri kódexükben benne van hogy "megbosszulni a jobb létre szenderült főnököt". Látványos volt? Nagyon. Logikus? Nem.

Ui: Az még logikus lett volna, ha kerülveszik a testtet és kimenekítik. Ezzel megágyazva annak hogy esetleg életben maradt. De ne én adjak ötleteket ezekhez az új fostengerekhez.

--- Idézet vége ---

Palpatine őrei valóban dísznek voltak mégha a legjobbakat is válogatták csak be oda... de azért Snoke és Palpatine helyzetét ne keverjük ennyire... Palpatine betonbiztos alapokra helyezte az uralmát semmi szüksége nem volt őrökre, míg Snoke belefutott a Birodalom maradékába segítséget kínált majd szépen lassan félreállított mindenkit, aki az útjába került vagy így vagy úgy... mármint hol van már Sloane Admirális? A Praetorian Guard elit harcosok voltak, akik nem passzív időtöltésként vigyáztak a Supreme Leaderre...

Már megbocsáss, de Palpatine-nek hány klónja is volt 4567 vagy 65752 mindig keverem... és a fénykardnyalábokkal teletűzdelt csemetéjét, hogy is hívták? :D Ha már hülyeségről beszélünk hatalmas tárház áll rendelkezésedre, hogy meríts belőle és nyilván ismered is valamennyire... ami valahol szomorú elvégre nyilvánvaló, hogy a filmeket viszont rohadtul nem :D

--- Idézetet írta: Galen - 2018. Június 05., 09:57:48 ---
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 05., 09:44:34 ---A klónok Jedi Mestereket - kvázi Póki-ösztönnel - öltek halomra sima lézerstukikkal...

--- Idézet vége ---
-Sok lúd disznót győz.
-Nem minden Jedi volt jó kardforgató / harcos.
-Azt is láttuk, hogy nem mindig face-to-face nyomták, simán hátbalőtték a delikvenst.
-mivel a marvel is a disney-é lehet lesz pókemberes crossover. Ebben az esetben mindenképpen perelj majd a jogdíjakért. Mi támogatunk.  :badteeth:

--- Idézet vége ---

Ezzel az a bökkenő, hogy, akiket mutogattak azok tanácstagok voltak, harcedzett tanácstagok és ne mondd már, hogy ha láthatáron kívülről érkező lövést hárítanak akkor a hátük mögötti ügyködést nem veszik észre nem mintha a legprofibb klónok lettek volna melléjük osztva elvégre Windu siettette az eseményeket...

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 05., 12:29:02 ---Yodához méltatlan lett volna egy ilyen nyugdíjas "szellemi vezető" szerep. Akkor miben különbözött volna az OT-s állapotátòl? Így volt szinte tökéletes a Klònok támadása. Miért utálja mindenki?

--- Idézet vége ---

Mondjuk Obi-Wan is meglepően sokat öregedett az a két évtized alatt - Bail Organa és Mon Mothma kitűnő referenciapontok - lehet a Jedik gyorsabban öregednek... de Yoda 20 év alatti totális fizikai és szellemi leépülésére ez sem ad magyarázatot 900 évesen halt meg végelgyengülésben és azt akarod bemesélni, hogy ~25 évvel korábban tökre normális, hogy össze-vissza pattog? Nézd meg Chewiet őt egyedül Han halála viselte meg pedig 180 volt az EP III idején, 190 a Solo idején és 234 évesen az EP VII idején annyit változott, hogy kicsit morcosabb lett :D

Goten56:
Yodához méltatlan lett volna egy ilyen nyugdíjas "szellemi vezető" szerep. Akkor miben különbözött volna az OT-s állapotátòl? Így volt szinte tökéletes a Klònok támadása. Miért utálja mindenki?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése