HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Galen:
--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Június 07., 12:47:12 ---
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 06., 22:57:01 ---Mindketten honosítók vagyunk meghökkentően sok füzettel a hátunk mögött nem beszélve a több ezer plusz óráról, amit utánajárásra és egyéb a honosításhoz kapcsolatos tevékenységbe öltünk... persze van súlya annak, hogy, ha objektíven nézzük konkrétan az egésznek semmi értelme nincs és vitatható, hogy egyáltalán elértünk-e valamit... de én nem ezért csináltam, így rohadtul nem tudom értékelni a beleölt idő feletti kesergésedet...
--- Idézet vége ---
Nem is azért írtam, hogy értékeld, csak az érzéseimnek és a véleményemnek adtam hangot a SW-ról a SW topicban.
--- Idézet vége ---
Ó szólhattál volna, főnök. Én ezt egyszerűen megoldottam. Ami mostantól Kánon az nekem Legend, ami meg mostantól Legend az nekem Kánon. :badteeth:
Recsi:
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 06., 22:57:01 ---Mindketten honosítók vagyunk meghökkentően sok füzettel a hátunk mögött nem beszélve a több ezer plusz óráról, amit utánajárásra és egyéb a honosításhoz kapcsolatos tevékenységbe öltünk... persze van súlya annak, hogy, ha objektíven nézzük konkrétan az egésznek semmi értelme nincs és vitatható, hogy egyáltalán elértünk-e valamit... de én nem ezért csináltam, így rohadtul nem tudom értékelni a beleölt idő feletti kesergésedet...
--- Idézet vége ---
Nem is azért írtam, hogy értékeld, csak az érzéseimnek és a véleményemnek adtam hangot a SW-ról a SW topicban.
Farek:
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Június 06., 22:57:01 ---...így rohadtul nem tudom értékelni a beleölt idő feletti kesergésedet...
--- Idézet vége ---
Én meg lassacskán ezt a stílust, szóval egy kicsit visszafogottabban, ha kérhetlek.
zajrus:
--- Idézetet írta: Recsi - 2018. Június 06., 22:49:37 ---Én alapból azért vagyok mérges, mert sokszáz - harmicezer vagy háromszázezer vagy nem tudom liter - órát töltöttem el 1991 óta SW könyvek olvasásával, amikről kiderült, hogy nem is valódiak. Tisztára, mint Bobby Ewing meg a zuhany esete...
A fordításba fektetett időt már nem is mondom... (Olyan vagyok, mint Józsi az úthengerrel, mire jó sok idő után végre hazaérek vele, már nincs is rá szükség)
--- Idézet vége ---
Mindketten honosítók vagyunk meghökkentően sok füzettel a hátunk mögött nem beszélve a több ezer plusz óráról, amit utánajárásra és egyéb a honosításhoz kapcsolatos tevékenységbe öltünk... persze van súlya annak, hogy, ha objektíven nézzük konkrétan az egésznek semmi értelme nincs és vitatható, hogy egyáltalán elértünk-e valamit... de én nem ezért csináltam, így rohadtul nem tudom értékelni a beleölt idő feletti kesergésedet...
Recsi:
Én alapból azért vagyok mérges, mert sokszáz - harmicezer vagy háromszázezer vagy nem tudom liter - órát töltöttem el 1991 óta SW könyvek olvasásával, amikről kiderült, hogy nem is valódiak. Tisztára, mint Bobby Ewing meg a zuhany esete...
A fordításba fektetett időt már nem is mondom... (Olyan vagyok, mint Józsi az úthengerrel, mire jó sok idő után végre hazaérek vele, már nincs is rá szükség)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése