HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (237/975) > >>

Goten56:
Viszonyítás kérdése. A Klònok támadásához képest gyenge. A VIII. résznél sokkal jobb. Körülbelül a Zsivány Egyeshez tudnám hasonlítani. Ha az tetszett, akkor ez is fog.

roberto:
Filmes kérdés: tényleg annyira gyengusz lett a Solo-film, amennyire leminősítik?

Goten56:
Én is köszönöm az új képregényeket! A rajzolás itt valòban elég gyenge, de a történet első osztályú, ahogy egy ilyen íròtòl el is várhatò. A Disney-féle felvásárlás egyik legnagyobb vesztesége, hogy ő kiszállt a SW-írásbòl. A jövőben esetleg várhatò tőle az Advent of the Empire sorozat? Utolsò remekműveinek egyike.

SithLord:
Üdv! Köszi a Köztársaság 39. részét Xeraph, Recsi & Galen!!! :worship: :worship: :worship:
Hmm, valahogy sejtettem, hogy Stark megússza az egész dolgot. Tarkinon meg nem csodálkozom, a név kötelez.
A történet nem volt rossz összességében csak a grafika lehetett volna jobb is.

Timár Lénárd:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Június 11., 19:24:28 ---Miért ne hozott volna döntéseket? Az egyik legjobb karakter az új filmekben.

--- Idézet vége ---
Hát ne tölem kérdezd: Rose szerint eddig is csak más után ment (keresd meg ezt, védd meg azt) és feláldozta magát mindig, mint mikor rohamosztagos volt. Pedig ezt a háborút nem harccal, hanem szeretettel lehet megnyerni. (Ha a következö részben hippi lesz nagy családdal, akkor azért respekt az iroknak. De kétlem, hogy ez volt a cél. Másrészt attól még a jelenet pocsékul van megírva.) Tehát Rose szerint mindenki más eddig nagy egyéniség volt (szerintem csak lázadó kamaszok, akik csak úgy l'art pour l'art lázadoztak következmény nélkül). Kivéve Fint, aki mindig csak parancsot teljesitett...Akkor is, amikor utasitás ellenére nekirohant a lézernek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése