HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
A Jedi vs Sith utolsó részét elszámoztam, de tegnap javítottam. A thumbnail oldalon rosszul jelennek meg a képek egyelőre, de ha rákatt, akkor jó képet nagyít ki. A letölthető CBZ-ben jó a sorrend.
SithLord:
Üdv! Köszi a Jedi Kontra Sith 5. részét HeirToGrievous, Paul! :worship: :worship:
Bane és a tanítványa hamarosan találkozni fognak... :hehe:
Galen:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Június 25., 22:18:20 ---Itt még fiatal és chiss egyenruha van rajta. Egyébként nálam anno Armand Assante lett volna a befutó a szerepre. De gondolom mindenki másként képzelte el. Mara Jade-t például a Sárkányszív Kará-jára osztottam volna, aztán teljesen másképp rajzolták meg, fényképezték le.
--- Idézet vége ---
A fejberendezése túl emberi.
Gorgonita:
Itt még fiatal és chiss egyenruha van rajta. Egyébként nálam anno Armand Assante lett volna a befutó a szerepre. De gondolom mindenki másként képzelte el. Mara Jade-t például a Sárkányszív Kará-jára osztottam volna, aztán teljesen másképp rajzolták meg, fényképezték le.
Galen:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Június 25., 21:43:44 ---...De mintha az utolsó VHS megjelenéshez lett volna a reklám...
--- Idézet vége ---
Lehetséges.
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Június 25., 21:43:44 ---Egy új kép Zahn legújabbjához:
https://starwarsmedia.hu/hirek/egy-uj-kep-es-egy-reszlet-a-thrawn-2-reszebol.html
--- Idézet vége ---
jó kép. Bár itt mintha csak sima "kék-ember" lenne thrawn. Más volt eddig. Lehet csak a fejemben?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése