HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Július 12., 13:11:12 ---Köszi az új képregényt! :worship:
Zajrus, te nagyon odavagy az új "kánonért" ugye? :D
--- Idézet vége ---
Nem nehéz, mikor olyan fejezeteket kapsz, mint a mostani Darth Vader v2 #18, amiben Tarkin vadássza Vadert egy csapat válogatott gyilkossal :D
Goten56:
Köszi az új képregényt! :worship:
Zajrus, te nagyon odavagy az új "kánonért" ugye? :D
SithLord:
Üdv! Köszi a Köztársaság 40. részét Xeraph, Recsi & Galen!!! :worship: :worship: :worship:
Ez tényleg a devaroni változat volt. Néha megmosolyogtam azt a történet mesélést, ahogy előadta Bobo megbízását.. :hehe: Eddig tetszik, kíváncsian várom a folytatást!!!
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Július 09., 15:00:45 ---Cardinal engem egy kicsit aggaszt. Egy átlagos regény átlagos karaktere. Ha már kell ismert arc, Hera sokkal jobb lenne. Vagy akár Finn.
--- Idézet vége ---
Szerintem az lenne fura, ha nem lenne benne :D Hera okés, hogy ismert arc, de hány éves is lenne? Kb 58 vagy több? Jacen Syndulla sanszosabb lenne elvégre úgy ~29-30 lenne, ha a sorozat az EP VII előtt 5 évvel nyitna... de majd meglátjuk, nyilván lesznek visszatérő karakterek innen-onnan, de állandónak/visszatérő gonosznak szerintem Cardinal pont tökéletes elvégre a könyv eleget ad, hogy építsenek rá, de nem köti meg az alkotók kezét...
Goten56:
Cardinal engem egy kicsit aggaszt. Egy átlagos regény átlagos karaktere. Ha már kell ismert arc, Hera sokkal jobb lenne. Vagy akár Finn.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése