HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (212/975) > >>

Farek:
Nagyon sarkos leszek: ezek szerint mikor Lucas meghal, akkor vége az SW-nek, le kell fújni mindent és soha többet nem lehet SW filmet csinálni?

Na, azt hiszem, megint megtettem a magamét.  ;D

zajrus:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Július 17., 12:05:05 ---És a mostaniakkal már ennyit se foglalkozik. Így nem egy jó érv a Legenda ellen hogy Lucas ezt meg azt gondolta róla. Akkor tehát mi bajod van vele? Remek történeteket kaptunk a legjobb szerzőktől. Ezt az is alátámasztja, hogy sok TCW elemet a régi sztorikból vettek át. Csak aztán elszúrták.

--- Idézet vége ---

Mondjuk ez így kapásból nem igaz, mielőtt kirúgták volna az EP VII concept artok közül jópárat "elfogadott" illetve addig is meg az után is Kennedy-vel rendszeresen tartja a kapcsolatot, ott volt a filmek premierjén ergo legalább egyszer látta őket, ami máris több, mint amit az egész EU-ról el lehet mondani... a Rogue One-t dicsérte, illetve a Solo filmet ő maga kezdte tervezgetni és ő kérte fel Kasdant a forgatókönyv megírására :D

Goten56:
És a mostaniakkal már ennyit se foglalkozik. Így nem egy jó érv a Legenda ellen hogy Lucas ezt meg azt gondolta róla. Akkor tehát mi bajod van vele? Remek történeteket kaptunk a legjobb szerzőktől. Ezt az is alátámasztja, hogy sok TCW elemet a régi sztorikból vettek át. Csak aztán elszúrták.

zajrus:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Július 17., 00:23:21 ---Nem szeretnék gonosznak tűnni, de nehezen tudom elképzelni, hogy Lucas a mostani dolgokat Star Warsnak tekintené, amikor az aranykor minőségi alkotásait se tartotta annak.

--- Idézet vége ---

Nem hiszem, hogy a "minőség", vagy legalábbis, amit te annak tartasz szerepet játszott volna elvégre Lucas nem is olvasta ezeket a történeteket néha rákeresett az adatbázisban, hogy adott nevet nem-e használták valahol aztán eredményfüggetlenül haladt tovább :D

Goten56:
Nem szeretnék gonosznak tűnni, de nehezen tudom elképzelni, hogy Lucas a mostani dolgokat Star Warsnak tekintené, amikor az aranykor minőségi alkotásait se tartotta annak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése