HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
zajrus:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2018. Július 17., 14:17:12 ---Úgyhogy szerintem ne Lucas szavaival példálózzunk, mert - és ez lehet, hogy most csúnyán fog hangzani - az én szememben pár év alatt teljesen eljátszotta a szavahihetőségét az öreg.
--- Idézet vége ---
Ezért mondtam, hogy ebben a kérdésben konzisztens volt, ami lássuk '92-től '12-ig nem kis teljesítmény az ő esetében :D Főleg, hogy az SW-ből nála egy EP V forgatás alatt lett 12 részes wookies és droidos spin-off filmes eposz majd egy válással, depivel és EP VI forgatással később soha többet SW lett belőle :D
Amúgy ennél meredekebb dolgokat is mondott, amiknek még a saját írásai is ellentmondanak XD De ettől függetlenül vannak dolgok, amik megmaradnak változatlan formában, vagy ragaszkodik... az EU ekézés pont ilyen volt :D
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Július 17., 14:22:26 ---Szóval az új filmek azért jobbak a Legendsnél, mert Lucas megnézte őket?
--- Idézet vége ---
Ööö oké, hogy az én közlendőmet nem értelmezed, de hogy már a sajátodat sem az már rekord :D Olvasd vissza a kommentedet...
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Július 17., 14:51:46 ---Na meg azt se felejtsük el, hogy a korábban kiadott filmeket, képregényeket és miegymást nem tekintette valódi, kanonikus SW-nek, de van egy olyan gyanúm, hogy a jogdíjként kapott összeget nagyon is valódi pénzként fogadta el...
--- Idézet vége ---
Jajj már a végén még rosszul érzi magát, hogy kiárusította az agyszüleményét... ja, hogy ezzel vádolta később a Disney-t? Hupsz...
Meg ott mindent kánonnak tekintettek még a nem kánon tartalmaknak is volt egy N-kánon szintjük :'D
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Július 17., 14:53:38 ---A Thrawn adaptáció azért jobban tetszett, még a csipetnyi Rebelses árukapcsolással is.
--- Idézet vége ---
Szerintem egy egységes kánon esetén főleg, mikor egészen nagy hatással lesznek Thrawn életére a sorozatban történtek bőven belefér egy ilyen előrevetítés :D Amúgy ajánlom az OT legújabb manga(?)-adaptációját 40 füzetes és amellett, hogy királyul megrajzolták a megfelelő helyeken beszúrtak visszaemlékezéseket a prequelsből :D De mondjuk, ami nagyon bejött az a Lost Stars manga-adaptja, bár nem csak nekem elvégre a Leia, Princess of Alderaant is bekérték, meg úton van a Lords of the Sith meg a Heir to the Jedi adaptációja is :)
Gorgonita:
Tényleg jó volt ez a Vaderes képregény. Már majdnem méltó rá, hogy a Legendák közé emeljük. :D A Thrawn adaptáció azért jobban tetszett, még a csipetnyi Rebelses árukapcsolással is.
Farek:
Na meg azt se felejtsük el, hogy a korábban kiadott filmeket, képregényeket és miegymást nem tekintette valódi, kanonikus SW-nek, de van egy olyan gyanúm, hogy a jogdíjként kapott összeget nagyon is valódi pénzként fogadta el...
Goten56:
Szóval az új filmek azért jobbak a Legendsnél, mert Lucas megnézte őket?
Aldarion:
Azt azért ne hagyjátok figyelmen kívül, hogy Lucas sem egy szent ebben a kérdésben.
Csak néhány példa:
* Az SW jogok eladásakor még arról áradozott, hogy jobb helyre nem is kerülhettek volna, később kijelentette, hogy úgy érzi magát mint egy apa, aki prostitúcióra kényszerítette a gyermekét
* Az ébredő erő premiere előtt az egekbe magasztalta a filmet, amikor meg a hardcore rajongóknak nem tetszett, közölte, hogy kezdettől fogva utálta, csak hát az volt az elvárás, hogy dicsérje
* De a kedvencem, hogy az Utolsó Jedik körüli hőbörgésbe is beleszállt, hogy neki egész más tervei voltak rá, persze a kutyát se érdekelte. Aztán kiderült, hogy csak annyi eltérés volt, hogy ő másképp képzelte el az Ahch-Toi jedi templomot - sokkal több CGI-jal...Úgyhogy szerintem ne Lucas szavaival példálózzunk, mert - és ez lehet, hogy most csúnyán fog hangzani - az én szememben pár év alatt teljesen eljátszotta a szavahihetőségét az öreg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése