HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (206/975) > >>

Goten56:
SithLord, a reménykedést mire értetted? A minősége szerintem rendben lesz. Az esetleges folytatásra is lehet esély, ha elégedettek a nézők. Az viszont furcsa, hogy a Resistance sorozatból még semmit se láttunk.

SithLord:
Üdv! Köszi a Jedi kontra Sith befejezését HeirToGrievous, Paul!!! :worship: :worship:
A kicsit gyermekded rajzokat leszámítva egész jó volt ez a sorozat. Aki kíváncsi a folytatásra az olvassa el Bane trilógiát. (egyik kedvencem)  :brow:
Újra Clone Wars sorozat lesz?.... hááát reménykedjünk.  :dry:

Goten56:
Azok az X-szárnyúak öregebbek lehettek mint a Nabooi vadászok. Bár a TIE sorozat se kelt valami modern benyomást. Úgy néz ki, mintha szemetes konténerekre raktak volna szárnyakat. Az is furcsa, hogy 30 év alatt alig változtak. Ez a többi OT-s hajóra is igaz.

Recsi:
A háborúban inkább fel szokott gyorsulni a technika/technológia fejlődése, de a SW-ban már csak így fordítva van ez...
Csillogó naboo-i vadászok kontra szakadt X-szárnyúak. (Persze, lehet, hogy a felkelőknek nem volt pénzük festékre.)

tomi99:
Kicsit utánaolvastam. A képregény hátteréül szolgáló ruusani csata egy 2000 éves háború lezárása tulajdonképpen. Elképzelhető hogy ez a háborúskodás visszavetette annyire a technológiát ahhoz képest mint amit pl. a the old republicban látni lehet.
Nem tudom, hogy a Bane trilógiában a korszakot hogy írják le fejlettségi téren. Mindenesetre Farfalla hajója nagyon béna.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése