HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Goten56:
És ki is fehérítették? :D Az a baj, hogy a 8. rész után ez se lepne meg. Vagy talán Luke felesége lett.
Recsi:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Július 25., 17:20:34 ---Örülnék, ha mindegyiket megcsinálnák. Bariss Offee története mikor lesz befejezve? Semmit se tudunk ròla, miután lecsukták...
--- Idézet vége ---
Átoperálták férfivé (vá?) és Snooke néven sokra vitte.
Goten56:
Direkt lősz le minden poént? :D A cella felrobbantása nekem határozottan tetszik. Bár a legjobb az lenne, ha Ahsoka ölné meg.
zajrus:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Július 25., 17:20:34 ---Örülnék, ha mindegyiket megcsinálnák. Bariss Offee története mikor lesz befejezve? Semmit se tudunk ròla, miután lecsukták. Cad Bane lényegében ugyanez. Teljesen eltűnt, amit valahogy meg kéne magyarázni. Gascon további sorsa is érdekelne.
--- Idézet vége ---
Offee eredetileg meghalt volna, felrobbantotta volna a saját börtöncelláját... de Filoni másként döntött mondván, hogy tervei vannak még vele, de egyelőre ezeket még nem láttuk, lehet be akarta szúrni a sorozat végére lehet, hogy nem, egyelőre még nem kezdtek vele semmit (és a szerepét betöltötte, így bármihez kezdjenek vele később az már egy új fejezet lenne számára, nem feltétlenül a halállal kerek egy egész) így simán el tudom képzelni, hogy Inkvizítorként előkerüljön valamikor, főleg most, hogy Prosset Dibs is inkvizítorként végezte. Meg üresedés is van a halála miatt :nezze: Ráadásnak a Hatodik Fivér sincs messze - Ahsoka végez vele - és a Kilencedik Nővér is lesérült... bár a kövi Darth Vader arcba nem tudom, hogy mennyire férnének bele elvégre most Vader kastélyáról és még a 2015-ös Lando képregényben előkerült Sith ereklyék eredetéről és erejéről lesz szó :D
Cad Bane szerintem halott... bemutatták a párbaját Bobával... Boba horpadást kapott a sisakjára Cadnak meg lerepült a kalapja, ami nem védi a sugárlövedéktől :D
Goten56:
Örülnék, ha mindegyiket megcsinálnák. Bariss Offee története mikor lesz befejezve? Semmit se tudunk ròla, miután lecsukták. Cad Bane lényegében ugyanez. Teljesen eltűnt, amit valahogy meg kéne magyarázni. Gascon további sorsa is érdekelne.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése