HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Gza:
Hamarosan lesz frissítés? Várom a további fekete ruhás történeteket! Ez a történet, annyira nem fogott meg. Fenegyerek, valószínűleg nem látja a fekete ruhát, csak Peter jelenlétét érzékeli. De lehet, hogy rosszul gondolom.
pepo05:
Hehe...tényleg.
Micho:
--- Idézet ---Továbbá az első oldalon, a "söpredék" szó elválasztásánál a kötüjel helyett pont van. De ez már csak szőrszálhasogatás...
--- Idézet vége ---
oké, az én saram (ha megnézed a billentyűzeten a pont és a kötőjel helyzetét, rájössz a dolog nyitjára )
köszi a véleményt
pepo05:
Én is elolvastam. Szokásos nosztalgikus érzés, de ez a szám nem tetszett annyira, mint az előző. Főleg azért, mert fölöslegesnek érzem benne Urich újbóli eseményvázolását. De amúgy ezt leszámítva jó volt. Különösen a parkos fószer
Viszont találtam két hibát: azóta már kiderült, hogy az egyik csak félig hiba, de a ConnErs nekem szúrja a szemem. Nagyon. Elég Ultimate-ben elviselni a totál felesleges névváltoztatásokat az ilyeneket, hogy Conners, meg van Damme...brrr. Továbbá az első oldalon, a "söpredék" szó elválasztásánál a kötüjel helyett pont van. De ez már csak szőrszálhasogatás... a beírás és a fordítás is hozza az eddigi magas szintet. Köszönjük!
nickfury:
Elolvastam az új team up-ot, és ez jó szeritnem! Furcsa hogy néhány ember szerint nevetséges Póki fekete ruhája:S A végén is volt egy jó póén mikor megkérdezte magátol hogy Fenegyerek miért nem vette észre az új ruháját:D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése