HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Sepi:
Pepo, ebben teljesen egyettértünk. Nagyon elrontották ezt a karaktert. De lehet, hogy direkt ez volt vele a cél, mivel itt nem akarták megölni. Így már nem sajnálja annyira az ember, hogy ha nem őt választja Peter, hanem MJ-t.
pepo05:
--- Idézet ---Bárcsak az Ultimate-ben is ennyire kiteljesedne ez a viszony.
--- Idézet vége ---
Álmodik a nyomor. Ultimate Gwen még az eredeti árnyékához még messziről sem közelít.
Sepi:
--- Idézet ---csak itt nyíltan volt szó olyan dolgokról, amiket ugyan sejtettünk, de nem mindig mondtak ki
--- Idézet vége ---
Pont ezért mondtam, hogy nagyon jól közelíti meg a témát. Tudtuk eddig is, hogy mi volt köztük, de most teljesen más szemszögből láthattuk. Bárcsak az Ultimate-ben is ennyire kiteljesedne ez a viszony. Bár az ottani Gwen-nek már nincs meg az a varázsa, mint amit itt egészen jól láthattunk.
pepo05:
Igazából szerintem olyan sok újdonságot nem hozott a Peter-Gwen kapcsolatba, csak itt nyíltan volt szó olyan dolgokról, amiket ugyan sejtettünk, de nem mindig mondtak ki.A vége elég megható.
Sepi:
Én is éppen most olvastam el a Pókember Kék-et, és csak egy szó jut róla eszembe. Fergeteges. Nagyon rég nem olvastam ennyire jó Pók-sztorit. Egyszerre volt drámai és szórakoztató (pl Peter tejbajuszán hanyattvágtam magam ). Szerintem eddig ebben tudták a legjobban megközelíteni Gwen és Peter kapcsolatát. Úgy olvasnám ezek után Peter és Gwen kalandjait. Valamint ahogy kinézett Gwen az utolsó részben attól lehidaltam . Ez is megjelenthetne nálunk különszámban, mert szerintem sokkal jobb volt mint a Sors Hálójában című sztori.
A minőségével pedig nekem sem volt bajom. Annyira nem volt szembetűnő. Köszönet érte.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése