HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Bundy2020:
Én is elolvastam a csodakapitányos sztorit, és egész jó lett. Kössz a fordításért*!
* és a beírásért
Farek:
--- Idézetet írta: galamb ---De lehet, hogy csak velem van a baj, hogy nem szeretem és ismerem annyira az angyalokat.
--- Idézet vége ---
Nem lehet, hanem biztos. Szóval irány menni olvasni az Angyalokat, és az ő témájukba is véleményezni
Galamb:
Elolvastam a Pókember-Csodakap sztorit, tetszet, csak szerintem jobb lett volna, ha egy részesre írják meg: csunya közgazdász bácsit elviszik a börtönbe, Kapitánynak meg nincs semmi baja, és mindenki megy a maga dolgára. De lehet, hogy csak velem van a baj, hogy nem szeretem és ismerem annyira az angyalokat. De a fordításra-beirásra nem lehet panasz!
Sepi:
--- Idézetet írta: pepo05 ---Hát, nem akarok semmit sem lelőni, de számodra még lesznek meglepetések a sztoriban.
--- Idézet vége ---
Sejtem, hogy így lessz. Már a 100-dik számban is érdekes volt a Gwen-Vérontó társítás. Abban a számban van egy összefoglaló is, de még nem akartam elolvasni (főleg, mert le kéne fordítanom, amihez nincs olyan sok kedvem mert annyira nem vagyok profi angolból). Meg hát azért tényleg nem akarom előre megtudni, hogy mi lesz.
pepo05:
--- Idézet ---De lehet, hogy direkt ez volt vele a cél, mivel itt nem akarták megölni. Így már nem sajnálja annyira az ember, hogy ha nem őt választja Peter, hanem MJ-t.
--- Idézet vége ---
Hát, nem akarok semmit sem lelőni, de számodra még lesznek meglepetések a sztoriban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése