HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (188/267) > >>

Galamb:
Jó hogy mondod, majd meg is nézem, van-e ott olyan póksztori, amit még nem olvastam, de most sajna nincs mese, neki kell álnom a házidogámnak.

talgaby:
Nem kicsit pofátlan reklám, de akinek Pókember-hiánya van, vagy csak szereti a Stan Lee-féle képregényeket, az látogasson el sosi oldalára.

Sepi:
Talán az volt az indok, hogy már nálunk is pont azon történetek mentek amik a klón sztorihoz vezettek (kicsit nagy kitérő lett volna), és mikor már megszületett a döntés, hogy tripla méretű lesz a lap, azzal szépen át is ugrották ezt a Vészmanós történetet. Mert hát ez a Vészmanó él történet amerikában 1997-ben jelent meg és a lap átalakítása nálunk 1999-ben volt.

Galamb:

--- Idézetet írta: pepo05 ---Szerintem az indok egyszerű. vészmanóból elég részünk volt, illetve a kiadónak más tervei voltak.  bár ezzel nem mondtam sokat.
--- Idézet vége ---
Oké, az tény, hogy az öreg röpdeszkás tényleg kicsit sokat szerepelt a magyar lapokban, de pont az utolsó, mindenre választ adó rész kellett kihagyni?

pepo05:
Szerintem az indok egyszerű. vészmanóból elég részünk volt, illetve a kiadónak más tervei voltak.  bár ezzel nem mondtam sokat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése