HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (185/267) > >>

Archant:
Szép az oldal szpÁDÁMen   Így is alig tudok valamit a Pókemberről eddig csak 1 filmet láttam róla, most megtudhatok többet

szpÁDÁMen:
Örömmel jelenhetem, hogy hosszú várakozás után elindult a korábbi legtöbb honosított Pókember-képregénnyel rendelkező honlap utódja, a szpÁDÁMen Comics. Az oldal képregényállománya hétről hétre növekedni fog, míg az összes korábban már feltöltött képregény elérhető nem lesz. S ha ismét felkerült a több, mint 500 képregény, valószínűleg új történetek is várhatóak majd, természetesen csak a legjobbak! Szeretettel várok mindenkit honlapomon: http://szpadamen.extra.hu

szpÁDÁMen

talgaby:
Vmikor biztos. A Team-Upokat még egy kicsit visszük. Még nem döntöttem el, lehet, hogy a végéig. Elvégre az sincs olyan messze...

Gza:
Lesz-e Pókember frissítés a közeljövőben? Folytatódnak-e a fekete ruhás történetek?

xido:

--- Idézetet írta: talgaby ---Magyarítva?!  Akkor alaposan félreinformáltak. A Civil War hipernagy crossover angolul van fenn nyilvánosan a troll.extra.hu -n.
--- Idézet vége ---

könnyen félreinformálódtam,mert előtte már ez a "magyarított" banneráradat megkavart:)
aztán miután bekérdeztem ide...el is jutottam a trollékhoz...köszi:))

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése