HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (167/267) > >>

zozi56:
Két dolgon gondolkodtam sokat fordítás közben. Egyik a mondókák megfelelő magyar változatai, a másik pedig a szóvicc volt.  Nekem ez utóbbi amúgy olvasás közben nem esett le eredetiben, csak mikor fordítottam.

Predash:
A szóviccet pedig próbáljátok megérteni, nagyon nagy.
Köszi a sok véleményt, nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog mindenkinek.
A rajzok tényleg elg gázak, viszont egy Deodato stílust nem tudnék elképzelni ehhez a sztorihoz.
Hamarosan folytatás!  

Ben Reilly:
Az első két részt még eredetiben olvastam, a rajzok túl anime stílusúak a Bagley-hez és Deodato-hoz szokott szememnek, de a történet nyomasztó, és végletekig tragikus. Tetszett. Kiváló honosítói munka.  
Viszont a szóviccet amit a srác elsüt benne még nem dekódoltam tökéletesen.  
Zozi,   Predash  

talgaby:
Mivel nem X-Men, és Pókember ellenfelei között nem sok ilyen alkat van, így igen. Bár engem nem ő sokkolt, hanem majd Homokember gyereke a végén...

zozi56:
Köszi a véleményeket! Hát igen, a rajzok szerintem sem valami szépek, viszont a történet és a hangulat miatt szinte egyből beleszerettem ebbe a minibe. Meg engem egyébként is érdekel ez a téma (kiégett, megöregedett szuperhősök).

Jaj, ezt a főoldali hírbe akartam írni, de már mindegy: az első részben feltűnik Pókember egy régi ellenfele is, kíváncsi vagyok, rájöttök-e, ki az. Nekem csak akkor esett le, mikor olvastam valahol, és utána a fejem vertem a falba, hogy basszus, tényleg. Predash is hasonlóképp reagált. Szóval van tippetek?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése