HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (160/267) > >>

zozi56:
Predash is ugyanezt mondta valamelyik nap nekem.  Hát, akkor úgy tűnik, naiv vagyok, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']én tényleg elhittem, hogy MJ még él[/span].

Farek:

--- Idézetet írta: zozi56 ---[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Hát igen, mikor én megtudtam, hogy MJ már rég halott, az első két részben végig csak Peter emlékezetében létezett, elég nagyot néztem... És innentől kezdve nagyon érzelemgazdag lesz a sztori, a következő részben láthatunk egy visszaemlékezést MJ haláláról, ez innentől egy nagyon fontos motívum lesz a történetben. Sajnáltam Petert, így utólag visszaolvasva látszik igazán, mennyire megtörte.[/span]
--- Idézet vége ---
Hát, nem tudom. Én is vártam a nagy megdöbbenést, aztán csak ennyit kaptam. Ami nem lett volna baj, de - bár nem ismerem a történetet máshonnan -, de már az első résztől kezdve világos volt, hogy ez a helyzet, szóval ez egyáltalán nem lepett meg.

zozi56:
És a következő kettőt egyszerre szeretném kitenni, egy hamarosan bekövetkező jeles alkalommal.

--- Idézet ---Megdöbbentő a második rész vége!
--- Idézet vége ---
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Hát igen, mikor én megtudtam, hogy MJ már rég halott, az első két részben végig csak Peter emlékezetében létezett, elég nagyot néztem... És innentől kezdve nagyon érzelemgazdag lesz a sztori, a következő részben láthatunk egy visszaemlékezést MJ haláláról, ez innentől egy nagyon fontos motívum lesz a történetben. Sajnáltam Petert, így utólag visszaolvasva látszik igazán, mennyire megtörte.[/span]

Predash:
Válaszolok helyette én. Négy.

Asys:
Megdöbbentő a második rész vége!  
Hány részes ez a story,Zozi?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése