HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (153/267) > >>

keildavid:
Te félreértettél valamit kaine. A Híd történet 3. részéről nem tudok. Csak az 1-2. részéről, amely a régi Csodálatos Pókember 126-127. számban olvastam. A harmadik részről sajnos nem tudok semmit. Webspinners 9. számra utaltál kaine. Azt sajnos nem tudtam elolvasni. Mert én csak tavaly november óta kapcsolódtam be a netezésbe. Azaz csak azóta van nekem internet. Amire te akartál utalni kaine, az csak évekkel ezelőtt lehetett látni. Tehát én sajnos nem láttam ezt a képregényt.Az összefoglalóról tudok. Mert ez a 2001-ben újraindított Csodálatos Pókember 1. számban olvastam.

kaine:
keildávid tud valamit. Előbb elolvasta a 3. részt, mint ahogy kitettétek volna.  

Sepi:
Eredetileg a ComicSquad foglalta a v2-es részeket, de megbeszéltük és elkértük tőlük őket a 9-es számot kivéve.
A Webspinnersből a 9-es szám lesz majd csak nálunk, ezt már kaine-el leegyeztettem. Csak előtte majd újra be lesz írva az a szám, amire még fogalmam sincs, hogy mikor lesz időm.  

keildavid:
A Pókember témába lenne pár kérdésem. A Foglalási listán szerepel ez a Pókember képregény:Amazing Spider-man v2 08-30.
De a ComicSquadon is úgy tudom lefoglalták ezt, ez pedig így néz ki:Amazing Spider-man v2 9-23.
Akkor ez most hogy van? Megbeszéltétek, hogy melyik hová legyen kirakva?
És a Webspinner, amiről már egyszer beszéltünk. Azokat hogyan szeretnétek leközölni itt? Talán mind a 18 részét? És ezt kaine-nel kell megbeszélnetek.
Nos ennyi volt a kérdésem.

Sepi:
Hát igen, lesz majd Pókember nálunk is, ha minden jól megy. De annyira biztos nem fog haladni, hogy egy hetet kitegyen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése