HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Galamb:
Kösz az infókat, ez a jellemfejlődés-zárlat elég nagy baromságnak tűnik.
talgaby:
Sose éreztem odaillőnek, hogy a cirka 20 éves Peter tegezze a főnökét, aki ráadásul korban az apja lehetne. De a tapasztalataim alapján amúgy is sokkal több helyen alkalmazok magázást a szuperhős-képregényekben, mint a fordítók többsége.
Shooter a sorozatért nem volt oda, fél év múlva le is lőtték ugye. Ez volt akkoriban az egyetlen Pók-sorozat amúgy, amiben az alkotók tényleg szinte bármit meg mertek tenni a kozmikus kalandoktól a misztikus hablatyokon át a kőkemény nyomozásig és az akkorhoz képest is elég nagymértékű hullahalmozásig, ami viszont szinte biztosan nem nyerte el Shooter tetszését, bár én akkoriban azt nem értettem, hogy tudták átnyomni rajta a Titkos Háború változtatáslistáját. De attól még ő volt az, aki elkergette Englehartot a cégtől és elrendelte a jellemfejlődés-zárlatot.
Galamb:
Milyen dolog ez talgaby, hogy mersz nekünk itt hibázni, na de Shooter nem volt oda ezért a sztoriért, vagy miért emlegetted őt a hírekben?
A történet amúgy jó volt, tényleg sok mindent belezsúfoltak, mégsem éreztem úgy, hogy zavaroslett volna. Philip Chen döntésével hogy álltok? Szerintem ostobaság volt amit művelt, de azért az író ügyesen megoldotta a történet végét. A honosítás is király lett (azt leszámítva, hogy én jobban bírom, ha Peter is tegezi Robbiet).
talgaby:
Ez van akkor, ha a beírás féléves, a fordítás meg legalább kettő. Nem emlékeztem már pontosan, csak arra, hogy nagy vonalakban mi történik a sztoriban. Úgyhogy de, simán lehetett Robertson.
keildavid:
Jó ez a Marvel Team-Up #144. szám. Nem tudtam, hogy Pókembernek többször is volt a Kínai negyedben és harcolt bűnözőkkel. Pl. a Fehér Sárkánnyal. Bár ezt a karaktert nem ismerem. Holdlovag pedig érdekes módon felbukkant. Azt nem gondoltam, hogy taxisofőrnek is álcázta magát.
Bár lehet, hogy ez egy kicsit furcsa lesz a kérdés. J. Jonah Jameson bízta meg Peter Parkert? Úgy tudtam akkoriban Joe "Robbie" Robertson volt a főnök. Mert Jameson egyszer bevallotta magáról, hogy a Skorpió projekt az ő ötlete volt.
Ezer köszönet Talgaby és Gorgiasz a Marvel Team-Up #144. számért!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése