HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Galamb:
Oké, kösz! Szerintem jobb is így!:)
Sepi:
--- Idézetet írta: galamb - 2010. Szeptember 09., 12:50:43 ---ha jól tudom, nemrég volt egy történetszáll, amiben Kraven gyerekei szerepeltek, köztük volt Al is?
--- Idézet vége ---
Nem volt köztük. Abban Kraven lánya volt. Tudtommal nemsokban kapcsolódik a 616-os univerzumhoz a történet. Csak azt veszi alapul, de ez csak egy kis kiegészítő történet.
Galamb:
Köszönöm ezt a sztorit, Remek dialógusok voltak benne, bár egy kicsit úgy éreztem, Pókembernek mintha inkább karikatúráját látnánk, még a szokotnál is bőbeszédűbb volt, illetve a szuperbűnözők kedvenc kocsmája dolog is gyermeteg lett. Ezért kérdem, ez a sztori mennyire szorosan kapcsolódik a 616-os világhoz? Volt hatással más eseményekre is? (ha jól tudom, nemrég volt egy történetszáll, amiben Kraven gyerekei szerepeltek, köztük volt Al is?)
keildavid:
Ezer kösz a Pókember - Szólíts csak Alnak! :worship: :worship:
Hát nem is tudtam, hogy ez volt a SpiderTom utolsó honosítás és azután véget ért mindennek. De azóta a SpiderTom oldal megváltozott.
Pókember mennyi vicces poénokat mondott. Még Kraven fia is, Alyosha is poénkodott. De azt viszont nem is tudtam, hogy ő ismeri Pókember valódi kilétét.
zozi56:
Tudta, a Polgárháború alatt elárulta.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése