HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (139/267) > >>

gabo:
Értem! Engem legjobban az ott lévő Pókemberek érdekelnének!

talgaby:
Nem, nem igazán. De egy része már újra elérhető, kis hányadban itt, de a legtöbb visszakerült a Chronopolison (Hulkok, Captain Marvel v3, Végtelen Kesztyű, Lost Gods...).

gabo:
Köszi a Pókember - Szólíts csak Alnak című történetet! Látom ez volt a Spidertom utolsó képregénye, kár, hogy abba az időben még nem volt netem, így sajna azt sem tudom milyen képregények voltak fent akkoriban! Nem létezik valahol egy lista, hogy mik voltak a Spidertom honosításai?? Csak kiváncsi lennék rájuk!!    :nezze:

zoli:
üdv, Szomorú lennék ha mégis csak  idő elött  véget érne a sorozat. Söt én még arra számitottam  hogy  jövőre ,egy ultimate  és egy klasszikus   történet jelenik majd meg az újságban. PL akkár  az ONE MORE DAY   cimü  rosszemlékü   történettel is kezdheték volna , hogy megértsük miért  változott  akkorát  Póki élete. SÖT  számitottam  volna akár egy újabb sorozatra is. PL Hulk  esetleg Fenegyerek stb.

És talán jövőre már a DC -töl is jelenhetne  meg  képregény ,mert Supermant már lassan tiz éve  nélkülöznünk   kell

KiD:
Közlés volt az uccsó számban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése