HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (135/267) > >>

Ben Reilly:
Inkább ne. Már a Future Foundation ruha is valahol sok egy kicsit, hiszen az is képes alakváltásra mint a Vaspók szerkó. Szerintem Pókembernek így is szélesebb a ruhatára mint bármelyik másik karakternek.
http://sepi.halozsak.hu/galeria/index.php?spgmGal=Ben_Reilly/Szuperhos_Jelmezek/Marvel_Comics/S/Spider-Man_%28Peter_Benjamin_Parker%29

zoli:
üdv,HM............. :headscratch:lehet hogy talán,esetleg,ha,.... mégis csak jó lenne ha néhány számban szerepelne a Tron ruha .Most még addig ,ameddig újdonság.Egy kicsit mintha vagány lenne ,és dizájnos,olyan Hi-Tech-es .Ha mondjuk a legújabb világitós szerkót kicsit felturbóznák,átalakitanák.,egy kicsit változtatnának-modositanának rajta. ;)PL Mondjuk leddekel,és véletlen szerűen változó  fény mintákkal .Akkor sok féle  mintát rajzolhatnának ki pl a már a Big Time használt  , vagy a Tron ruha fényeit

talgaby:
A Tron-ruha csak a borítón létezett. A Marvel a film promotálására megjelentetett több ilyen alter borítót más sorozatokhoz is, az ASM volt köztük az egyik. De a képregényekben ilyen ruhák nem kerültek elő. Pókinál mindössze elég közel volt időben a "közlekedési lámpa"-szerű neonruhához.

zoli:
Üdv.hm......lehet hogy mégis csak kettő világitósruha :nemtudom:,mert a 651-es szám  egyik borító változatán a Lopakodó ruha mellet ott van a Tron jelmez is.Lehet hogy,csak annak a ruhának egy más  mintát adó csikjai,amik  változó világítós  mintákat adnak.De találtam Kiborg Pókember ruhát is amikor sérült volt

Ben Reilly:
És akkor ott van még az új golyóálló ruha a legutóbbi részből ami miatt Jameson elkövette a legjobb beszólását! Valahogy így szólt hogy (bocs fejből):
 - Éveken át azt hittem (írtam) hogy közveszélyes vagy... de tévedtem. Hülye vagy.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése