HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Summers:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Július 04., 00:17:37 ---
--- Idézetet írta: Summers - 2011. Július 04., 00:01:50 ---szegény Rengető amikor az Ostor rászállt még meg is gárgyult.
--- Idézet vége ---
Tényleg? Erről tudsz még írni? Mikor történt?
--- Idézet ---De sok ilyen gonosz volt, Rinó se a legmeghatározóbb gonosz már pl. (ha tévedek cáfoljatok meg).
--- Idézet vége ---
Meg Mysterio is nagyon eltűnt az utóbbi években.
--- Idézet vége ---
Az első Mysterio meg is halt nem? A amúgy Gyík is ilyen lett A Kín után, vagy csak én láttam keveset belőle?
Amúgy szerintem nekik a véget az olyan gonoszok jelentették pl. mint Venom, Vérontó, vagy a Traveler, aztán a Klónzás után teljesen el is felejtették őket, utána ugye jött Morlun, meg eleve megszaporodtak ezek a többrészes drámai sagák ők meg kimaradtak aztán pedig a jelen kor. A polgárháború, szuperhősök egymás ellen mindnek egyáltalán szuper gonosz. :) Bár most hogy az lecsengett kíváncsi vagyok mi jöhet még. Lehet elkezdik a reneszánszuk élni. Bár kétlem.
Summers:
Na igen. megtaláltam, az Alvilág Ostora. Ahogy mondtam a számban van is egy kép rengető elmélkedéseiből ahol jól láthatóan pali kifektetett egy raklap középkategóriás bűnözőt. Rengető amúgy is kicsit ideggyenge figura, Pókembertől is eléggé félt a sok verés után az Ostor meg nem csak megverni akarta és ebbe a tudatba kicsit széthullott. Nagyjából amikor képbe került visszatért New Yorkba és ellopott egy kompresszort a NASAtól amivel fel akarta erősíteni a vibrálóját. (Ez hála az okoskodó May néninek sikerült is mert pont akkor jelent meg amikor Pókember lekapcsolta volna már,) de ezután még ennek ellenére is sikerült leverni újra.
Az Ostorról azt érdemes tudni, hogy a számban volt egy dokumentáció Rengetőről és a pali eléggé ilyen túlmisztifikált fantomlénynek volt benne beállítva aki kicsit olyan volt mintha csak Herman rémképeiben létezett volna. Az adattáron nézegettem elvileg tényleg volt egy Ostor nevű pali de elég hiányosak az infók róla. Lényeg ez nem összekeverendő a másik Ostorral aki azt hiszem Vasember ellenfél volt talán. De ebben nem vagyok biztos.
Lényeg rengető ismét sittre került utána megszökött és csatlakozott utána egy újabb Pókember ellenségeit tömörítő szövetséghez, de ezután ismét irány volt a vigyorgó.
Ha valaki pontosabban tudja, akkor nyugodtan szóljon rég volt és csak egy régi füzetet átfutottam szóval...:)
Amúgy ez az angol lapcímet nem néztem meg de az Amazing alatt futott és azt hiszem a semic féle Pókember 103. száma volt. De elfelejtettem megnézni.:) Ha X-men story lenne és nem több mint 10 éve lett volna tudnám fejből is.:)
Amúgy köszi a mai részt!:) Ezt a táblás storyt ugye feldolgozta annó az egyik anámciós sorozat is?
Galamb:
--- Idézet ---Ez abban a korszakban volt már amikor Peter szülei "visszatértek" de majd este mondok egy pontos lapszámot.
--- Idézet vége ---
Ja igen, ez a szám nekem is megvan valahol.
Na de köszönöm az újabb részt, klasszikus hangulat megvolt, az is érdekes lesz, hogy Connors-nak mi köze lehet a táblához. a honosítás is jó lett, a rajzok is, bár a szinezésnél Robbie meg Randy kissé szürke lett, gyomorproblémák? :badteeth:
Asys:
--- Idézet ---De a lényeg dióhéjban annyi ha jól emlékszem, hogy volt egy pali az Aki az Alvilág Ostorának nevezte magát. És sorra elkezdte x-elgetni a Marvel középkategóriás szuper bűnözőit.
--- Idézet vége ---
Most, hogy mondod; nekem is ismerős valahonnan ez a story...
Utánanézek! :brow:
Summers:
Estére többet, addigra kikeresem a régi dolgaimat a szekrényből.:) (27 évesen még ma sincs szivem kidobni ez gáz?)
De a lényeg dióhéjban annyi ha jól emlékszem, hogy volt egy pali az Aki az Alvilág Ostorának nevezte magát. És sorra elkezdte x-elgetni a Marvel középkategóriás szuper bűnözőit. Rengető akkor már nem igazán élte fénykorát és amikor "a kis barátai" elkezdtek hullani ő egyre inkább beparázott, hogy őt is sorra veszi. Ahogy múlt az idő Rengető egyre inkább kezdett paranoiddá válni ami odáig fajult, hogy már minden sarkon azt várta mikor lövik agyon és ennek hála teljesen szétesett. Hosszú időre eltűnt New Yorkból, majd visszajött, hogy megszerezzen valami kütyüt ami felerősítheti a vibrálóját és legyőzhetetlen lenne. Ez abban a korszakban volt már amikor Peter szülei "visszatértek" de majd este mondok egy pontos lapszámot. Azt hiszem az Amazingben volt. Lényeg a lényegben Pókember hiába nála volt a cucc megint leverte és rengető megint ment a sittre. Ezután nem sokkal a semic féle magyar kiadás félbeszakadt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése