HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (128/267) > >>

kaine:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Július 10., 14:37:16 ---Ezzel nem igazán tudok egyetérteni, szerintem sokkal szórakoztatóbbak voltak az ottani történetek, a Claremont-Byrne szakaszt meg be is választották az évtizedének legjobb sztorijai közé.
--- Idézet vége ---
Szerintem csak nosztalgiából. :) Az egész MTU sorozat amolyan érdekesség volt (bunyó, majd team-up), de számomra majdnem semmi maradandó belőle. Inkább töltelék sztorik, mint amik mentem is a magyar CSP végein.

menyus80:
Köszi a Pókfejet remélem állandó látogató lesz az oldalon. Iszonyúan hiányoznak ezek a régi sztorik szerintem ezek a legjobbak. Esetleg a régi Spidertomos oldalon lévő hiányokat lehetne folytatni?
Még sokat kérek.  :worship:

talgaby:
Ezzel nem igazán tudok egyetérteni, szerintem sokkal szórakoztatóbbak voltak az ottani történetek, a Claremont-Byrne szakaszt meg be is választották az évtizedének legjobb sztorijai közé.

kaine:

--- Idézetet írta: Summers - 2011. Július 04., 20:44:16 ---Lényeg rengető ismét sittre került utána megszökött és csatlakozott utána egy újabb Pókember ellenségeit tömörítő szövetséghez, de ezután ismét irány volt a vigyorgó.
--- Idézet vége ---
Ugyanez volt a Deadly Foes of Spider-Man minisorozatban is. :)

A Marvel Team-Up sorozat nagyságrendekkel gyengébb, mint az ekkori Amazing volt...

Asys:
Talgaby-nak és Kimré-nek köszönöm a Csodálatos Pókember 73.-at!  :worship:

Peter-nek mekkora szövege volt bunyó alatt!  :badteeth:
Érdekes karakter ez a Markó; tuti, hogy mesterséges módon lett ilyen erős!
Szépen összegyűlt a ,,nép'' (Markó, Connors doki, Ezüstsörény) a végére!  :rolleyes:
Jameson szokás szerint hozta a formáját...  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése