HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
SuperSkrull:
Köszönöm!
zajrus:
--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2018. Április 13., 16:50:15 ---Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Olvasgattam (újra) a Viharsziget oldalát és ott Pókember halála után, az új Póki (Miles Morales) találkozik egy másik dimenzióbeli Peter-el. Együtt "pókoskodnak" meg minden pár rész erejéig. Biztosan ismeritek a sztorit. A kérdésem az lenne, hogy amikor Peter visszatér saját világába, utánanéz Miles-nak és egy "Ó, Istenem"-el befejeződik a történet.
Ezt a történetszálat tudnám valahol folytatni? (Bár lehet megvan a Viharszigeten, csak én siklottam el felette) Vagy legalább tudja valaki, hogy mi van/lett Peter világában Miles-al?
--- Idézet vége ---
Bendis megírta a Spider-Men II miniben :nezze:
SuperSkrull:
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Olvasgattam (újra) a Viharsziget oldalát és ott Pókember halála után, az új Póki (Miles Morales) találkozik egy másik dimenzióbeli Peter-el. Együtt "pókoskodnak" meg minden pár rész erejéig. Biztosan ismeritek a sztorit. A kérdésem az lenne, hogy amikor Peter visszatér saját világába, utánanéz Miles-nak és egy "Ó, Istenem"-el befejeződik a történet.
Ezt a történetszálat tudnám valahol folytatni? (Bár lehet megvan a Viharszigeten, csak én siklottam el felette) Vagy legalább tudja valaki, hogy mi van/lett Peter világában Miles-al?
turkia:
Köszi a Pókember 106-ot!
Ez a Démanó-éra nekem anno kimaradt, jó most képbe kerülni. 106. szám, közeledünk a végéhez sajnos. '98 április, hű, hogy elrepült! Nyáron Godzilla, Armageddon, Sziki Szökevény, nemsokára jött a Penge, meg a Blood Rave betétdal. Akkoriban menőbbet el sem lehetett képzelni! Meg a Blue is jött már lassan! :D De jó kis nosztalgia, meg is hallgatom. :cool:
KiD:
Az a kedvencem, amikor olvasok egy képregényt, és a béna magyar szövegből tudom, hogy mi volt az angol eredeti és mire kellett volna fordítani valójában.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése