HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (115/267) > >>

Usagi Yojimbo:
Egy másik fórumon írták, ezek csak a letöltési linkek ;) .Előre szólok, hogy tartalmaz olyan darabokat, melyeket a Hzs szerintem ki szeretne rakni mostanság. Ha ez probléma lenne bárkinek, az írja meg nekem és törölje ezt a hozzászólást :nezze: :
*Törölve. A semiceseket ennél sokkal jobb minőségben fogjuk nemsokára elkezdeni kirakni, a régi honosítások közül meg ami megjelenhet, az itt meg fog jelenni. - talgaby*

Ui.: Sajna a spoiler nem takarja ki a linkeket.

zozi56:
Szia!

Több próbálkozás is volt már arra nézve, hogy összeírásra kerüljenek a honosított képregények. Wearwolfffnak volt is egy ilyen oldala, az url-re már nem emlékszem. Sajnos annyi képregény van, hogy ezek sosem jártak sikerrel.
Ha valaki összeírja őket, akár csak a Pókembereket is, annak örülünk, de részt venni benne sajnos nem tudunk.

joustoe:
Tisztelt fórumozók, tisztelt Szerkesztők!
Lehet fura az ötlet, de pókember eléggé elterjedt szereplője a magyar honosítóoldalaknak, rengeteg helyen feltűnik, vagy különálló történetek (MK Pókember) vagy pedig egy nagyobb sorozat vagy korábban kiadott, esetleg a spidertom által korábban lefordított "örökség" formájában.
Szeretnék érdeklődni, hogy megoldható-e az, hogy valami olvasási listát összeírjunk, arról, melyik pók-képregény melyik oldalon található meg!
Ezért arra kérem az olvasókat, szerkesztőket, hogy egy listába írja össze a sorozatok magyarul "megjelent" számait illetve hogy melyik oldalon található meg az adott honosítás.
Remélem nem csak az időtöket raboltam ezen hozzászólásommal.
Üdv
Joustoe

talgaby:
Nézzétek meg még egyszer, a Skorpiónak kellene lennie ott inkább.

KiD:
Az érdekes, mert nálam is az Elektros jön be még mindig.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése