HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
talgaby:
--- Idézetet írta: gabo - 2012. Január 12., 17:59:24 ---Én még mintha anno Sosi oldalán is láttam volna ezek közül néhányat!
--- Idézet vége ---
Mert anno sosi magára vette, hogy elkezdi lehetőleg sorrendben digitálisan beírni a régi, kézzel beírt majd úgy digitalizált változatokat. Még egy darabig találkozni fogtok a nevével a most kirakottaknál, utána viszont olyanok jönnek, amik nála már nem voltak fenn. De lesznek majd olyan darabok is, amik szpÁDÁMen saját kis vackában is fenn voltak sokáig.
Rebellis:
Most volt csak alkalmam elolvasni az Elektrós sztorit, és visszavonom amit nemrég a rajzokról mondtam. Ebben a részben kifejezetten tetszettek. Továbbra is nagy élmény olvasni ezeket a régi darabokat, nagyon köszönöm. :)
gabo:
Én még mintha anno Sosi oldalán is láttam volna ezek közül néhányat!
talgaby:
Jelenleg is a régi spidertomos képregényeket pakoljuk ki, csak ezt a főoldalon így explicite nem akartam leírni. :)
gabo:
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2012. Január 12., 16:43:37 ---Talgaby:a régi honosítások közül meg ami megjelenhet, az itt meg fog jelenni.
--- Idézet vége ---
A régi Spidertomos képregényekre is számíthatunk? Engem a klónos történetek érdekelnének!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése