HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
talgaby:
99,99%, hogy nemleges a válasz, a másoknak megígért honosításokban sem haladok semerre sem. A klón-sztorik amúgy is tiltólistás, mert a Kingpin máig nem adta fel, hogy nekimenjen az egésznek... minden józan ész ellenére.
A többi, a semices pótlás elméleti szinten nem lenne egy rossz ötlet, de gyakorlatilag pont emiatt megy most a Kingpinnél a Peter Parker: Pókember c. sorozat is. Bár a simán kihagyott oldalak esetén tényleg lehetne pótlásokat beletenni, csak ott meg beírásilag nem tudom, hogyan lehetne megcsinálni úgy, hogy illeszkedjen a szkenhez. Elvileg lehet fontot készíteni az akkori kézi beírásból, de azt nem tudom, hogyan. Vagy mindegyiket átgépelni, de az meg jó nagy meló, meg nem is minden ott megjelent füzethez létezik jó szken.
Hogy őszinte legyek, Pók-fronton maximum ami szerintem szóba jöhet, az hasonló ahhoz, amit Usagi csinál: a régi STom-os Spectacularok... a régi, ritka ronda és többnyire kézzel beírt Spectacularok normális átgépelése. Csak azoknak meg tudtommal nincs digitális kiadása (csak annak a rettenet Maximum Carnage-nek), anélkül meg középtávon sok értelme nem volna.
scorpi:
Helló Talgaby! Én is köszönöm, szuper lett a 6. szám. Meg persze a többi is. Lenne egy olyan kérdésem, hogy mivel nagyon sok sztori (és oldal) maradt ki anno a semices Pókemberekből, a klón sztori meg épp csak el lett kezdve, volna-e rá mód, hogy segíts nekem a hiányokat lefordítani. Kicsit ugyan tudok angolul, de olyan színvonalon nem ahogy te. Én egyébként már pár éve beíróként segítek más oldalon, ezeket is beírnám, illetve feljavítanám képminőségileg. ???
jst222:
Köszönöm a befektetett munkád és időd.
Galamb:
Kösz a 7-es számot. Marha jó volt, a maga kis hibáival is (tetszett, hogy a fordító is utalt az egyik nagy bakira), Stan nagy poénokat adott Peter szájába (pl.: J.J. fejlődése, meg kócoska), amik remekül le lettek fordítva
turkia:
Köszi a 20. számot! Ezeknek a semices történeteknek nincs párjuk!!! :sm-clap:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése