HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (86/267) > >>

Asys:
Kicsit nosztalgiáztam...  :brow:
Az eddig felkerült SEMIC-es Pókemberek közül már szinte mindet elolvastam anno, a 32.-es viszont kimaradt, most ezt pótoltam!  :)

Köszönöm a honosítóknak a Pókember v1. 32.-őt!  :worship:
Az első Pókkölyökös story, amit én olvastam az volt, amikor a Varanggyal és a Békaemberrel létrehozták a ,,Virslilábú Rohamosztagot''!  :badteeth:
Örülök, hogy kicsit többet megtudhattam Ollie múltjáról, eredetéről!

Köszönöm továbbá a Csodálatos Pókember 194.-195-öt, a 204.-205-öt, a 328.-329.-et és az 532.-őt!  :worship:

A Fekete Macska első felbukkanása! Hatalmas story!  :bravo:
Egy párszor sikerült meglepnie Peter-t!  ;D
Elképzelhető, hogy Felicia kicsit idősebnek képzelte a Pókember-t, mint amennyi?
Egy biztos, a Marvel Univerzum egyik legjobb nője!  :blink:

Azért én kíváncsi lettem volna, hogy Shaw mit alkot a feltápolt címszereplő ellen...  :rolleyes:
Peter elég szépen helytállt a ,,mutáns Őr'' ellen!
(Mondjuk, Hulk pályára állítása sem volt semmi!)  :badteeth:

Angolul már olvastam ezt a Polgárháborús részt, jó volt magyarul is!  ;)
Peter életének egyik legmeghatározóbb lépése ill. legnagyobb dilemmája, az nem vitás!

Lesznek majd még Pókemberes honosítások?

talgaby:
Nem Stan Lee hibája volt az amúgy, hanem a koré. Fleming a Goldfingerben igencsak érdekes dolgokat ír arról, hogy szerinte mi az a karate és hogyan működik. :) A hetvenes évek közepéig igazából nem tanítottak keleti harcművészeteket Nyugaton.

Blue S:
ASM Vol1 10.

Ez a rész is ott volt a toppon, mint a többi. Csak azt sajnáltam, hogy a Végrehajtók nem kaptak egy jóval nagyobb verést. Például Montana egy komoly taslit sem tudhatott a magáénak. Sikkes Dan és az Ökör viszont részesültek benne.
Úgy látszik csak a gammasugárzott vér cipeli magával a szuperképességeket, mivel May néninek nem nőtt több karja.  ;D
Foswell cseles volt, mindig úgy öltözködött, mint JJJ. 
Tetszett a kiigazítás a dzsúdóütéssel kapcsolatban, úgy látszik, hogy az öreg (akkoriban még fiatal) Stan Lee nem csak a hadsereget, hanem a küzdőtermeket is hanyagolta. A másik, ami még szembeszökő volt, mikor Pókit lefújták a levegőben. Elég magasan kellett, hogy legyenek, hiszen a toronyházak fölött jártak, mégis mindenki pontosan látta a földről, hogy mi történt.  :lol:   
A fordítás és a beírás is nagyon szuperül sikerült.
Köszönet a honosításért.  :worship:

menyus80:
El sem tudom mondani mennyire örülök és milyen rég óta reménykedem benne, hogy honosítva is elérhetők lesznek ezek a klasszikus pókfej részek.
Köszönöm.  :worship:

Galamb:
Köszöm a 10. számot! Aranyos volt a maga hibáival, és szwsz nagyon fontos rész volt Jameson vallomásával, hogy miért gyűlöli Pókembert.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése