HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
matrixhv:
Köszönet az Amazing 13, és a Semices Csodálatos Pókember 36-ért. Izgalmas volt, hogy az előző számban megismertük az X-Ment, most meg újra X-es történet volt: Kitty Pryde és Rozsomák.
Usagi, igazán hiánypótlló munkát végzel, köszönet érte.
Talgaby: neked is köszönet jár... a hírek szövegei tetszenek. Nem semmi az a linkelt videó.
talgaby:
Nem hiszem, hogy az övé volt, a Marvelnél ritkán találták ki a szerkesztők a borítókat akkoriban. Az inkább a DC-re volt jellemző.
Galamb:
Én is köszönöm a 12. számot. Megint szép, kerek sztorit sikerült 22 oldalban írni, és nem tudom, Stan papának volt az ötlete-e a borító, de marketingből ötös.
matrixhv:
Köszönet az Amazing 12-es számáért... és a többiért is. Jó megismerni - ilyen szép minőségben - a Pókember kezdeti történeteit az 1960-as évekből.
Köszönet a Múzeumos régi Semices számokért is. Annak idején vettem, megvan az egész sorozat. Örülök a digitális változatnak, jobban kéznél van, ráadásul többen megismerhetik. Nagyon szerettem ezt a sorozatot. Talán ezért is szeretem annyira a PPP-t is. Nem csak nosztalgia, bejönnek az 1980-as, 1990-es évekbeli alkotók rajzai, történetei (persze nem mindenkié).
PGergo:
Köszi az ASM 12.-ik részét. Szép munka lett. :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése