HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (81/267) > >>

matrixhv:
Köszönet a Csodálatos Pókember v1 037 (Semic)-ért! Szokás szerint szép szkennelés.
Jó tudni, hogy a Tűz Ura volt már a Földön, és pizzázott. Valami azt súgja, nem vitt egy szeletet sem Galactusnak.  :)

Blue S:
Amazing Vol1 013:

Misztérió és a Hálószövő első találkozása már számtalan feldolgozását olvastam és láttam (rajzfilmen), de most végre az eredeti is az ismeretanyagaim részévé vált. Szerintem egyértelműen ez a legjobb, remek történet. Peter kétkedése önmagában, a dilidoki szenzációéhsége, JJJ pofáraesése nagyon jól eltalált szituációk voltak.

Hősünk élete pedig végre egyenesbe került, persze tudjuk, hogy nem sokáig.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Usagi Yojimbo:
 "Akit ugyan mára az egyik legbénább ellenfélként tartunk számon"

Nem értek egyet, számomra Mysterio a kedvenc a cseleivel és átgondolt terveivel. Az már más dolog, hogy nem tudnak mit kezdeni ezzel a karakterrel, de még így is az egyik legötletesebb főellenség.

Galamb:
Kösz a 13-ast.
 Jó sztori volt, és Póki terve Mysterio lebukatására elég kézenfekvő volt, és logikus, szwsz számtalan történetben szokták így lefülelni az embert.

talgaby:
Áh, most eszembe juttattad, hogy elfelejtettem átírni a közzétevő nevét. Pótolva az utókor számára.
És hiszed vagy sem, meg kellett néznem a főoldalon, mire gondolsz (általában 2-10 napra előre írom a híreket, mire kimennek, rég elfelejtem, mi volt bennük). Igen, tényleg nem semmi, és az USA-ban eléggé sok hasonló készült. A különböző függőséget okozó szerek elleni kampányaik meglehetősen furák néha. Van egy drogellenes rajzfilmjük Cartoon All Stars címen, ami elégé magasan vezeti egy korosztály WTF listáját. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése