HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (78/267) > >>

matrixhv:
Köszönöm az új Semices Pókembert. Csuszka... emlékszem erre a számra is, jó volt.
Látom valaki beküldte a puzzle-sarkot.  :) Nyert is? Nekem nem volt szivem szétvágni az újságot.

matrixhv:

--- Idézet ---Igen, de ő később sem lett őrült, maximum komoly agresszió problémái voltak. :D
--- Idézet vége ---
Ja, tök rendben volt a srác, már alapból.  ;D Hozzájutott egy rakás cucchoz, tökéletesítette (az erőnővelő formulát is). Elkapta Pókember ellenfeleinek betegségét, ami rögeszméssé tette őt is Pókfej kinyírását illetően. Ja, meg területszerzése a Vezérrel szemben. Stb. Szóval tök épelméjű volt, csak nagyon tudta mit akar.  ;D Sokat monologizált a pályafutása elején, hogy nem lesz hülye, mint Osborn, nem követi el a hibáit.

Én bírtam a Zöld- és a Vészmanót is. Senkiből nem kaptunk annyit, mint a Vészmanóból, ráadásul "születésétől" fogva.

Aztán valahol elkavarodtam én is... sem a Zöld Manó, sem a Vészmanó nem akkor halt meg, mint hittük. Hála a retcon hatalmas erejének.

Blue S:
Amazing 014:

Igazi csemege volt ez a szám, a Zöld Manó első felbukkanása!
A bevezetőben leírtakkal egyetértek, biztos nagyon kényelmetlen lehetett a seprűn ülni. Ami megfordítva akár disznóperzselőként is jól funkciónál. Hej, ha annak idején lett volna egy ilyenünk, mikor öregapám pont arra az időszakra időzítette a disznóölést, mikor gyenge volt a gáz... Oh, bocsánat, elkalandoztam.

A barlangos rész sok filmes ötletben szerepelt már, a főhőst becsalják egy sötét helyre, majd egyesével lerendezi a banda tagjait. Bár Osborn terve jó volt, hogy bevonta a Végrehajtókat, de a barlangnál hibázott. A seprűjét nem tudta kihasználni a zárt térben, ráadásul gránátokat dobált egy olyan helységben, ami ettől bármikor ráomolhat. Talán már itt is őrült volt egy kicsit. Kissé lebecsülte Pókembert, főleg, mikor azt mondta, hogy négyen egy tucat hálószövővel is elbánnának. Persze, mi jól tudjuk, hogy lesz még ennél ő okosabb és ravaszabb is.

Köszönet a honosításért  :worship:

KiD:
Igen, de ő később sem lett őrült, maximum komoly agresszió problémái voltak. :D

matrixhv:
Köszi.
Valamiért azt gondoltam, hogy alapból nem volt teljesen normális Osborn, meg a sok stressz a vállalattal stb. és ezért talált ki egy új személyiséget. Az izgalom, meg a stressz levezetése miatt. A vereségek miatt meg a szérumot, ami erőt adott neki, és elmebajt is.
Nos, rosszul gondoltam, valószínüleg a Vészmanó miatt.  Nála volt úgy, hogy először a szérum nélkül ügyködött, nem volt őrült, és lenyűgözte az, ami az ölébe hullott. Utána megcsinálta, megitta, erős lett.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése