HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (76/267) > >>

KiD:

talgaby:
Már párszor írtam, hogy amennyire kitelik, visszük a Ditko—Lee érát. Meg talán lesz egy másik sorozat is, bár ez még erősen kétséges, plusz nem is olyan fajta, amilyenre sokan számítanának.

SithLord:
Üdv! Köszi a Csodálatos Pókember 16.számát,talgaby,Usagi Yojimbo! :worship: :worship:
Jó volt ez a rész,tetszett,csak egy kis szőrszálhasogatás:a Pókember pókösztöne miért nem jelzett veszélyt a Porondmesterre mielőtt az hipnotizálta volna? :badteeth:
Peter végig osztotta a poénokat és a pofonokat,ahogy kell!
Lesz még Pókemberes történet?De nem régi SpiderTom oldalon megjelentekre és a Semicesre gondolok,mert az mind megvan. :cool:

Blue S:
Amazing 016:

Fenegyerek és Pókember első találkozása biztos nagy port kavart annak idején. Még én sem olvastam ezt a számot, ezért egyből rávetettem magam, ahogy letöltöttem. Nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. A két hős elősször egymást püföli, majd közösen megoldják a feladatot vagyis sittre vágják a Bűnös Cirkuszt. (Akik nem lesznek olyan sokáig hűvösön, mint kéne.) Vártam, hogy a történet végén Póki kilapítja az agymosó-cilindert, ezzel kissebb szívinfarktust okozva a Porondmesternél, de nem tette meg.   :hehe:

Érdekes volt, ahogy megemlítették a Hulk magazint. Mármint, hogy megszűnt. Olvastam is valahol, hogy nehezen indultak be a Zöld Óriás kalandjai.

Köszönet a honosításért!  :worship:

turkia:
Köszönöm a legújabb Pókembert! A Semic érával számomra semmi sem vetekszik! Pont a legizgalmasabb résznél van vége, amikor Ogun kardot ránt...  :dry:

Most gyorsan "fellapoztam" a 23-as számot virtuálisan, ha jól emlékszem, az volt életem első képregénye, amit nem idősebb unokatesóimtól kaptam, hanem kimondottan számomra vettük. Legfeljebb egy Bucó, Szetti, Tacsi előzheti meg, de Pókfej az első konkrét emlékem. Még arra is emlékszem, hogy állok a miskolci vasútállomáson és olvasom. 7 éves voltam akkor, de a mai napig megvan az összes képregényem, éppen múlt héten szortíroztam a füzeteket és a kezembe is vettem a példányt. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése