HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (75/267) > >>

talgaby:
Folyamatos… a szó azon értelmében, hogy nem hagyunk ki semmit. (Bár az is meglep, hogy ezeket mind olvastad magyarul, mikor a SpiderTom mappám alapján kaine jó párat sose csinált meg.) A havi egyet biztos buktuk már.
Egyelőre a Ditko-éra a biztos, az is legalább két év a mostani tempóval. Aztán majd elválik.

gabo:
A Csodálatos Pókember 8-16: Egyes részeket régebben már olvastam, de így az új beírással is elolvastam újra, a történetek "Csodálatosak", élvezet nézni ahogy a gonoszok akik szereplésével már olvastunk történeteke, részről-részre feltűnnek! A honosítások folyamatosak lesznek? Hányadik számig tervezitek honosítani?? Köszi a képregényeket!  :worship:

turkia:
Köszönöm szépen!!

Blue S:

--- Idézetet írta: turkia - 2013. November 26., 13:54:04 ---Sziasztok! Nézegettem a régi Pókembereket és valami feltűnt. Az csak visszaemlékezésben van benne, hogy Fekete Tom elküldi Bulldit Madame Necc-ért. Valahol én olvastam a történet elejét is, amikor Bulldi leugrik a hajóról, de itt nem látom. Elképzelhető, hogy én azt egy másik oldalon olvashattam honosítva és ezek szerint az meg sem jelent magyarul?  :headscratch:

--- Idézet vége ---

Régen a SpiderTom honosításai között lehetett megtalálni, de megjelent nyomtatásban is, a PPP sorozatban.

turkia:
Sziasztok! Nézegettem a régi Pókembereket és valami feltűnt. Az csak visszaemlékezésben van benne, hogy Fekete Tom elküldi Bulldit Madame Necc-ért. Valahol én olvastam a történet elejét is, amikor Bulldi leugrik a hajóról, de itt nem látom. Elképzelhető, hogy én azt egy másik oldalon olvashattam honosítva és ezek szerint az meg sem jelent magyarul?  :headscratch:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése