HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
KiD:
Én azért remélem, Slott felhasználja ez a békafegyvert a Superior zárásában.
Farek:
Jaj, hogy ezen a részen (meg talán a következőn is) mennyire kiborultam. Annyi fekália szakadt már a nyakába a főhősnek, hogy már majdnem én vágtam fel az ereimet. Komolyan. Már idegesített.
Blue S:
Amazing 017:
Látszik, hogy Peternek itt még nem sok gonosztevővel gyűlt meg a baja, pont arra gondolt, aki ellene trenírozta magát. Pár év múlva már az is csoda, hogy megjegyezte a nevüket, annyian voltak.
A Zöld Manó a rajzokon egy olyan táskát visel, mint azok a hamis tescos Fila-tarisznyák voltak, viszont annyi fegyvere van, hogy nem férne el egy nagy utazó bőröndben sem. :lol:
És micsoda fegyverek: elektromos béka, szellem rongy (vagy mi a franc). :D
Mikor Peter a harc közben beugrik Lizhez, hogy megmutassa magát egy pók mintás zokniban sétál, még cipő sincs rajta. Ez nem tűnt fel senkinek?
A történet végén annyi gondja támadt hősünknek és oly sok megalázottságot kellett elviselnie, hogy attól egy átlagos tini kikészült volna. Persze, nem Peter lenne a Csodálatos Pókember, ha nem tudná ezt is kezelni. Bár a következő részben állítólag ez még fokozódni fog.
Nagyon tetszett ez a rész is. Mindig örülök egy ilyen klasszikus sztorinak.
Köszönet a honosításért! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a Csodálatos Pókember 17.számát,talgaby,Usagi Yojimbo! :worship: :worship:
Kicsit csodálkoztam,hogy a Pókfej hálója ilyen könnyedén elszakadt mikor a Manó hozzádobott egy békát.Tetszett a történet,csak azt sajnáltam,hogy körülmények miatt Peter több fronton is csődöt mondott.A grafika a korhoz mérten elég jó volt.
talgaby:
Ja, kicsit sajnálom is, hogy Kingpin-listás.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése