HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (8/267) > >>

KiD:
Az első pár rész pedig nem volt rossz szerintem. Aztán ritka gyorsan zuhanni kezdett a színvonal. A befejezése nekem is kimaradt.

Farek:
Hm, csak nem Bőrfej bácsikája volt?  :lol:

talgaby:
Valami kísérlet miatt egy nagy masszává változott, ami képes volt visszavenni az emberi alakját és másokat is egy nagy masszává változtatni.
Ritka gyenge éra volt az a Pókon, na.

roberto:
Lehet tudni valamit arról, a Semic-es 125. számban megjelenő Ward szenátor milyen sötét ügyletben vett részt?

turkia:
Köszi az eredeti Pókember 122. számát! 1999 júliusa. De rég volt! Gyermekkorom kedvenc korszaka. Star Wars Phantom Menace, Dungeon Keeper 2, Soul Reaver, Heretic foglalkoztatott akkoriban. Pár év múlva egyetemen már inkább a lányok, edzés, meg a Metallica, akkor engedtem el a játékipar kezét.  :D
Nem jók ezek a rajzok, a sztori se az igazi. Érdekes amúgy, hogy itt még nagyon bíztak a sorozatban, aztán 5 szám múlva meg fuccs.

Hogy a lenti témához is hozzászóljak: a Venomot még nem láttam. Elég sok rosszat is olvastam róla, meg Hardy se kellően Eddie Brock-szerű, ráadásul állítólag ilyen felemás vicceskedő és gonoszkodó lett, szóval majd online. Kicsit olyan idelépős, odalépős, egyik irányba sem elköteleződős lehet, mint a Legendás Állatok 2. része, amiben pedig Grindelwald alapból nagyon jó lenne. (Voldit mindig nevetségesnek tartottam)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése