HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (63/267) > >>

Galamb:
Köszönöm a 18. 19. számot! Az előbbi nagyon bejött, azt leszámítva, hogy (legalább is szerintem) túlzás volt, hogy Peter még egy pitiáner ékszertolvaj bandával szemben sem mert bunyót vállalni, nehogy valami baja legyen, szerintem olyan sztori volt, ami ma is simán megállja a helyét.
A 19.- számnál viszont Blue S-nek igaza van, elég fura volt, hogy Peter ilyen lazán kezelte Ned felbukkanását. Meg Stannek  azt sem sikerült nagyon sikerült megindokolni, hogy Homokemberék miért is rabolták el Fáklyát? Ezt leszámítva az is jó szám volt. :worship: :worship:     

Farek:
Ja, én Mongúzra gondoltam.

KiD:
Én akkor láttam, amikor belépett a Legion of Loosers-be (mármint a Kengurut). Valószínűleg csak a címlapon hívták őket így, rajta kívül a Gibbon, a Grizzly és a Pötty volt a csapat tagja...

Azért gondolom, hogy hősködik, mert láttam egy képen, amikor Pókember segítséget kért a világ hőseitől Oki doki megfékezéséhez az End of the Earthben, még amikor Oki doki Oki doki volt.

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2014. Augusztus 11., 18:49:35 ---Mostanában hősködik, nem?

--- Idézet vége ---
MÉg akár az is lehet. dunsztom nincs róla. Én csak egyszer láttam Thor és Pókember ellen.

garrido:

--- Idézetet írta: turkia - 2014. Augusztus 11., 16:22:43 ---Utánanéztem a Mongúznak, elég veretes figura.

--- Idézet vége ---

Egyszer majdnem elkalapálta Thort :-)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése