HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
turkia:
Köszi a legújabb Pókembert!
Ez a szám is megvan, valahogy innentől kezdtek komolyabban érdekelni a képregények, ált. iskolában.
Olvastam a végén a levelezési rovatot, a Pókember filmről írják tényként, hogy hamarosan készül és a főgonosz Arnold és Jack Nicholson lesz, Pókember pedig Michael Biehn. :cool: Hát ebből se lett semmi. Múltkor kezembe került egy régi Fangoria. Ott is tényként állítják, hogy jövőre jön ez, vagy az. Na, az ilyen filmes hírek vagy 30%-a nem válik valóra, mert azok a filmek vagy meg se jelentek azóta, vagy teljesen máskor készültek el. Utólag okos az ember.
Skiyoker:
Fene, hogy '94-ben még csak négy éves voltam. Kíváncsi lennék, vajon tényleg építenek-e hasonló luxusbunker-komplexumokat. És jön minden divattervező álma, az intelligens ancúg! kár, hogy kicsit pszichopata.
turkia:
...éééés Sansz lecsapott, ahogy legutóbb írtam. :ninja: Oroszlányban meg nem volt senki?
turkia:
Köszi a Pókember honosítást!
Megvan eredetiben is a füzet és vagy 10 éve, hogy utoljára fellapoztam, de úgy emlékszem rá, mintha tegnap olvastam volna. Az összes rajz, a szófordulatok, hogy Pókember a Friderikusz Show-t emlegeti... hamisítatlan '94-es életérzés! Még egy Posta Bank reklám kellene a füzetbe. Jó az Oroszlányban tartott I. Országos Képregénytalálkozó beharangozója is. ;D Most már ilyen tali (sajnos) nem nagyon lenne egy ilyen méretű településen.
Van itt valaki, aki volt a találkozón? Érdekelne, hogy milyen volt.
Emlékszem, a Supi-Pókember történetet anno nagyon beharangozták. Mondjuk, nem is volt rossz, a 2. kalandjuk is jó lesz. A következő számban bukkan fel Sansz, úgy emlékszem, azt már Mcfarlane rajzolta. Az volt az első M. által rajzolt füzet, ami kijött nálunk, nem? Azt is megvan vagy 10-12 éve, hogy olvastam.
KiD:
Szereti piszkálni kicsit az embereket, bár itt nem járt jól vele. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése