HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Feast4:
Nem tudom emlékeztek e a Venom szellemeire. Na ott azok a reszek amik a SOV-ben jelentek meg azokban Venom konkrétan egy szörnyetegnek volt ábrázolva. Aránytalan méretű izmok, elképesztő fogsor, hatalmas nyelv, a szájából meg ömlött a nyál, a szeme se egyenes vonalú hanem cikcakkos.
Igazából aki szerintem első perctől őrült eszelős szörnynek volt ábrázolva az Vérontó. Az egész szürreális, ahogy mozog rajta a ruha, ezer nyúlvány mindenmerre. A fogai is furcsán az arca részei, a kezei kb. karmok.
Amúgy tényleg hiányzik két oldal. Amikor megfogja a harangnyelvet és azzal húzza ki magát a harangból.
KiD:
Törvénybe kéne iktatni, hogy Venomos sztorit csak McFarlane-nel lehessen rajzoltatni.
turkia:
Igen, utána nagyon sokat változott, elég rendesen felturbózták. Hidd el, először a sima, gumós zápfogakkal ;D is elég hatásos volt. Eleve száj egy ilyen ruhán...anno nagyon ütött. Később már Mcfarlane is hegyes fogakat rajzolt, de az csak utólag tűnt fel, mert a száj gondolata sokkal keményebb volt, mint a hegyes-tompa fog kérdése.
Skiyoker:
Letudtam egyben a Venom sztorit. Érdekes, hogy külsőre nem volt még olyan félelmetes, mint amilyen később lett (a hosszú nyelvre meg az éles fogakra gondolok). Bár MJ-re így is elég nagy hatást gyakorolt. Gondolom ekkor még eléggé gyerekcipőben járt a karakter.
Sepi:
Utánanézek holnapra. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése