HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (44/267) > >>

Skiyoker:
Az alapötlettel nem volt baj, elvégre a szimbionta is, mint minden élőlény, szaporodik (különben Vérontó sem lehetett volna). A megvalósítás már más kérdés.

Feast4:
Venommal ott kezdődött a baj amikor mar lett Venom 2-3-4.Az Eddie felé karakter nekem bejött.Mondjuk ez a ha ártatlanokat ölsz kizabalom az agyad téma kicsit sok volt.Igazából  még Verontó is egy jó karakter volt.De aztán az hogy kb. mindenkinek szimbiontaja lett végképp komolytalanná tettem az egész Venon vonalat.

Skiyoker:
Köszönet Pókember visszatéréséért. Maga Venom szerintem mint karakter teljesen rendben van, McFairlane ide vagy oda (akinek meg nem tetszik, az rajzoljon jobbat és próbálja meg eladni a Marvelnek). A hőssé tétele is valahol érthető, elvégre az elején Eddie még nemigazán volt önmaga. KiD karakteramortizálós ötletét meg fel lehetne vetni Inner Circle-nek, biztos kihozna belőle valami érdekeset.

talgaby:
Igazából tavaly óta nem én írom a híreket, csak megszokásból mennek a nevem alatt. Ettől függetlenül ami oda volt írva, tényleg a véleményemet tükrözi. :)

KiD:
Talgabynak válaszolva. Venom szerintem is rettenetesen coolnak indult, aztán rettenetesen gáz lett, ahogy megpróbálták valahogyan hősiesíteni. (Külön megérne egy misét, hogy hány királyul bemutatkozó karaktert sikerült kemény munkával, vagy egyetlen béna füzettel lehúzni a középszerbe.) Mindenesetre a maga idejében mind ábrázolásában (McFarlan is új volt még), mind veszélyességét tekintve (nem indítja be a pókösztönt) előremutatónak éreztem. (Mondjuk ő is a nagy képregényes, utánozós, túlhasználós hype vonatra mutatott előre, de ez csak utólag derült ki.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése