HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (42/267) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Március 23., 10:16:03 ---vagy tudják hogy ők nem onnan származnak?

--- Idézet vége ---

Ez még nem derült ki, mindenki éli világát.

Sepi, te meg ne fogadj nagy pénzekben az ilyesmire ;)

Feast4:
És ezt hogy oldották meg összemosták a világokat mint a DC is tette nem egyszer vagy tudják hogy ők nem onnan származnak?

Sepi:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Március 22., 23:28:21 ---Ne már! :omg: Most komolyan összebarmolták a kettőt? (gondolom akkor nem csak Pókember lett átmentve.) Ki érezte már úgy hogy az Unlimate annyira jó, hogy meg kell belőle valamit tartani? Egy übernagy apokaliptikus csatában cakkon firc ki kellett volan írtani azt az egész univerzumot. Eleinte még tetszett ez az újragondolás dolog de az Ultimátum után az agyam végképp ledobta az ékszíjjat.

--- Idézet vége ---
Az ultimátum után sokaknak elmúlt a rajongása az Ulti univerzum után. Én is közéjük tartozok. Azóta semmilyen Ulti képregényt nem olvastam, talán csak egy-két MM-es Pókembert leszámítva. Nem csak Pókembert mentették át, volt még pár ember akit áthoztak, bár azok inkább pont a MM-es Pókember mellékszereplői.

--- Idézetet írta: Micho - 2016. Március 22., 23:02:55 ---így könnyen lehet, hogy az ulti PP is előkerül valamikor.

--- Idézet vége ---
Azt azért én nem hiszem. Már így is van elég Pókember és/vagy pók képességű szuperhős a prime-ban. Semmi értelme még egy PP-t előhozni, pláne hogy az ulti verzió alapból egy szotyimag volt.

Feast4:

--- Idézetet írta: Micho - 2016. Március 22., 23:02:55 ---Mivel a Secret Wars után egy új valóság keletkezett (Prime Earth), most Miles és a mellékszereplői egy univerzumba kerültek a régi 616-osokkal... így könnyen lehet, hogy az ulti PP is előkerül valamikor.

--- Idézet vége ---

Ne már! :omg: Most komolyan összebarmolták a kettőt? (gondolom akkor nem csak Pókember lett átmentve.) Ki érezte már úgy hogy az Unlimate annyira jó, hogy meg kell belőle valamit tartani? Egy übernagy apokaliptikus csatában cakkon firc ki kellett volan írtani azt az egész univerzumot. Eleinte még tetszett ez az újragondolás dolog de az Ultimátum után az agyam végképp ledobta az ékszíjjat.

Amúgy észrevettétek, hogy ha Pókember egy nagy meghatározó története jön ami hosszú időre befolyással lesz a dolgokra az esetek 70%-ban baromság? Kraven, (két hét a föld alatt?) Klónozás(egy idő után már a fejem fájt tőle?), Norman meghal aztán jobbal lesz( ez komolyan... :D ), Brand of a new day (Istenem én mara megrendeltem ebayről) ...

Micho:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Március 22., 21:09:48 ---
Tehát akkor most ott van PP és Mils Morales egyszerre?
--- Idézet vége ---

Ezt miből logikáztad ki?  :cool:

PP ellovagolt MJ-vel a naplementébe, Miles-ra hagyva a pókemberkedést. Mivel a Secret Wars után egy új valóság keletkezett (Prime Earth), most Miles és a mellékszereplői egy univerzumba kerültek a régi 616-osokkal... így könnyen lehet, hogy az ulti PP is előkerül valamikor.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése