HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
KiD:
Nekem változó. Venomot piszkosul jól rajzolta. Mary Jane viszont úgy nézett ki nála, mint egy tehén. (Talán mond is ilyet valamelyik sztoriban, nagyon odaillik.) :D
Feast4:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Május 25., 15:56:47 ---
--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Május 25., 15:23:05 ---Mi nem tetszik ebben a rajzstillusban?
--- Idézet vége ---
Igazából ez még a jobbak közé tartozik. De azért néha ki tudja verni a biztosítékot a már minden határon túl lévő hihetetlen formáival. Mondjuk Humerto Ramoshoz képest egy isten. :)
--- Idézet vége ---
Nekem ő is bejön! :badteeth:
Farek:
--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Május 25., 15:23:05 ---Mi nem tetszik ebben a rajzstillusban?
--- Idézet vége ---
Igazából ez még a jobbak közé tartozik. De azért néha ki tudja verni a biztosítékot a már minden határon túl lévő hihetetlen formáival. Mondjuk Humerto Ramoshoz képest egy isten. :)
turkia:
Üdv Srácok, jó rég nem írtam már egyéb elfoglaltságaim miatt, rengeteg újdonság került fel, úgy látom. :worship:
Köszönet a Pókember honosításokért, az egyik újabb számban felfedeztem egy korabeli levelemre adott szerkesztői választ. Természetesen megvan a szám a többi között, nagy becsben tartom :)
Feast4:
Mi nem tetszik ebben a rajzstillusban?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése