HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (38/267) > >>

Farek:
Biztos részeg volt.  :lol:

KiD:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Május 27., 13:53:34 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Május 27., 10:51:45 ---Szerintetek ezt ki rajzolta?  :)

[img width=500 height=800]http://goodcomics.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2013/07/infinityinc6006-620x992.jpg[mg]

--- Idézet vége ---

Így szemre azt mondanám Byrne de gondolom nem ő különben ne kérdezted volna.  :)

--- Idézet vége ---

McFarlane.  ;)

Feast4:

--- Idézetet írta: KiD - 2016. Május 27., 10:51:45 ---Szerintetek ezt ki rajzolta?  :)

--- Idézet vége ---

Így szemre azt mondanám Byrne de gondolom nem ő különben ne kérdezted volna.  :)

KiD:
Szerintetek ezt ki rajzolta?  :)

Feast4:

--- Idézetet írta: Sepi - 2016. Május 26., 17:41:50 ---Ja, ő találta ki. És teljesen egyedül. Nem is inspirálta őt semmi a karakter megalkotásánál...  :badteeth:
Egyébként egyetértek Farekkal. Ezek a rajzok nekem sem tetszettek. Amikor ezek megjelentek nálunk, akkor hagytam abba a gyűjtését, pont a rajzok miatt. Nekem az tűnt fel akkoriban, hogy mindenki arca olyan, mint akit pofán vágtak egy péklapáttal. Mert orra senkinek nem volt.  :rolleyes: :badteeth:

--- Idézet vége ---

Nekem pont ezek a szürreális rajzfilmfigura alakok tetszettek benne.Aki szerintem durván elcseszett az May néni volt.Elég gyakran úgy ábrázolja mint egy kiöregedett transzvesztitát.De pl. Pókember ábrázolása vagy Venom nála az egyik legjobb.

Amúgy ha megnézitek a Spawnvan is a mellékszereplők kissé groteszkek. (Jó Violator meg Tony Twist abszolút az.)Itt is eléggé ezen a vonalon mozgott.

Az SoV-t ki rajzolta amikor a Venon szellemei közös kaland ment?Na meg az a Venom ábrázolás még igen csak brutálisra sikerült!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése