HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
xido:
--- Idézet ---A témában felkerült az oldalra a: Venom - Halálos Védelmező 2/6
--- Idézet vége ---
óóóójeeeeeeeeeeeee:DDDD
Micho:
A témában felkerült az oldalra a: Venom - Halálos Védelmező 2/6
szpÁDÁMen:
Pedig ez a fizetés a scannekért nem is rossz ötlet! Talán garantálná a jövő évi ongoingot! Bárcsak nem csak viccelni lehetne. Hihetetlen, hogy ennyi X-fanzine-os fórumos közül is csak ennyien vannak! Na, bocs az OFFért.
A kézzel átírtakról Xidonak: szerintem amúgy se vállalkozz rá teljesen, mert én már egy csomót átírtam géppel, és most is olyanon dolgozok, szóval vágod: mióta beíró vagyok, megjelent a színvonal! (Ezért előre bocsi...) De szóval már nem rakjuk ki kézzel beírtan cuccokat, mert valaki (én is) átírja inkább...
xido:
jaaaaaa...azt hittem gépen van,olyan állapotban,mint a h.tomi verziós előbb említettek:)))...
akkor nem sok esélyt látok rá..hiszen helyetted nem tudom felscannelni én sem..tekintve,hogy ilyet nem ad ki az ember a kezéből,még így átfirkálva sem:D
kaine:
--- Idézet ---ezt most nem mondod komolyan!!!..amazingból vagy össze-vissza?
--- Idézet vége ---
De komoly. Össze-vissza. Ha nagyjából pontosat akarsz tudni, kb. 105 Amazing, 75 Spectacular, 56 Web, 24 Spider-Man, 8 What If, 7 Marvel Team-Up és kb 30 egyéb. Plusz a rövidebbek. Na jó, akkor 300 körül van... kicsit nem figyelek oda és máris nő a számuk...
--- Idézet ---Azon gondolkodám,hogy Micho-val beszélhetnél/beszélhetnénk ez ügyben,hogy a "szokott helyünkre" feldobnád nekem apródonként..
--- Idézet vége ---
Tudod te mennyit kéne neked fizetned ahhoz, hogy én felszkenneljek 300 képregényt??????
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése