HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
xido:
hát nem bánnám,ha elköteleznék magukat egy sorozat iránt 2-3 éves készítési idővel:D:D
sőt arra is kiváncsi lennék,mikor bukkan fel Fisk és abban is bízom,hogy Michael Clark Duncan fogja szintén játszani...nem fehér,de tényleg a legjobb a karakterre:D
azt meg már nem is merem remélni,hogy mivel Manhattan..crossovert is csinálnának Ben "Daredevil" Affleck-el:D:D
letsgo:
Én azt hallotam, hogy szinte mindegyik gonosz benne lesz a filmben. Sőt lesz kitalált is. Pl.: John Jamesonból Farkasember lesz. Kameleon és Kraven testvérek lesznek.
xido:
Lesz Venom a filmben...de ha jól emlékszem az olvasott pletyikre..akkor csak az 5-6.rész körül..már ha addig kibírják a producerek:)
letsgo:
Szia VTomi. Szerintem benne lesz Venom a filmben. Mert tényleg egy nagyon jó szereplő. És ahhoz, hogy megtudjuk, hogy Harry Vészmanó lesz vagy nem ahhoz még párat kell aludni, hogy mennyit az én se tudom, csak azt tudom, hogy kb 2007 környékén jönn be a harmadik rész. Sajna.
VTomi:
Az én kedvencem a Vészmanó, utána jön Venom, kíváncsi vagyok, beleteszik-e filmbe. Eszméletlenül nézne ki, ahogy hullámzik a szimbióta (Meg az is jó lenne, ha akkor már Harryből lenne Vészmanó, mert az azért igen ramaty ötlet, hogy Zöld Manó kétszer filmen... Akkor már inkább Vész mint Zöld, de még így is kicsit utánlövés szaga lesz.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése