HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
szpÁDÁMen:
NOs, szerintem, egyszerűbb, ha meglátogatnátok a Spidertom fórumon a KÉPREGÉNYFILMEK alatt egy két témát, és akkor ti is okosabbak lennétek Venommal kacsolatban, meg még jobb netesek által kitalált történetet olvashatnátok!
Meg az külön a filmeknek van az a topic, míg ez inkább sztem az ide felkerülő Póktörténeteknek! Persze ezt hadd ne én döntsem el, szal lehet, hogy csak önnön butaságomat mutogatom...
Aproópó! Köszönöm a Venomot, holnapra esetleg vélemény is szülteik!
letsgo:
VTomi: biztosan neked van igazad mert nekem nincs meg a 100. számtól az összefoglalók. Sajna
kihaeennem: teljesen egyet értek veled. MJ-nek már nincs sok szerepe a filmben, hiszen túl hamar tudta meg, hogy Peter a Pókember.
Meg szerintem az se a legjobb, hogy Peter ilyen hamar megunja Pókember féle életét. Akkor mi lesz véle később?....
VTomi:
Letsgo, az nem kitalált, tényleg volt J.J.-Farkasember, halászd elő a 100. számtól leadott összefoglalókat!
(Kravenéknél tényleg rezeg a léc, de ők meg amolyan "fogadott testvérek" voltak.)
kihaennem: szerintem MJ kénytelen elutazni valami trópusi fotózásra, Peter meg minden összekuporgatott pénzét egy jegygyűrűre költi, és azzal várja a reptéren. Sajnos azonban MJ nem érzi magát elkötelezettnek élete szerelme mellett, ezért jegelik a dolgot, és "szünetet tartanak." Ekkor megjelenik Felicia Hardy, akit majd lelövet a Vezér, és a kórházi ágynál Peter és MJ nagy bánatában összeborul. (Bár ilyesmi már volt az első részben) Egész kerek kis sztori, nem?
kihaeennem:
Én azért tartok a folytatásoktól, de nagyon...
A következő rész mikor lesz? 2-3 év múlva?
Peter és Mary Jane még abban is együtt lesznek, de milyen minőségben? Biztos, hogy nem lesznek még házasok, mert Petre esküvőjét nem hagynák ki, túl fontos. Mihez fognak kezdeni Mary Jane-el?
Mary Jane-t a folytatásokból el kell tüntetni. Minél előbb. Azért, mert az ő karakterével sokat már nem tudnak kezdeni. Megvolt a könnyes összeborulás, de innéttől kezdve Mary Jane nem létezhet főszereplőként. Mert ki kíváncsi egy állandó barátnővel/feleséggel rendelkező szuperhős mozis kalandjaira ( képregényben még oké, de filmben? )? Főleg hogy a romantokus szálat Peter és MJ közt ennél már egyszerűen nem lehet jobban fokozni. Lehet köztük konfliktusokat kreálni egy új női szereplő színre lépésével. Ettől még eldöcögne a 3. rész, talán a végén még együtt is maradnak. De mi lesz a negyedikkel? Mert ugye elég hülyén venné ki magát, ha mostantól a Pókember összes folytatása úgy érne véget, hogy Peter megmenti MJ-t az éppen aktuális főgonosztól. Ezt már kétszer eljátszották.
A második részben jött a nagy összeborulás. A legtöbb romantikus film itt ér véget. Pár bátor ember forgatott már filmet azzal a célzattal, hogy megmutassa, mi lett a szereplőkkel a happy end után. Remélem az elkövetkezendő Pókember-filmek nem ezt fogják majd bemutatni. Mert a civakodás lehet érdekes mondjuk egy részen keresztül, de nem szabad elnyújtani, mert az unalmas lesz. Abban meg mi az izgalom, ha békében-harmóniában élnek?
Szerintetek mit fognak kezdeni Mary Jane-el?
letsgo:
Amugy már a tervek szerint be van iktattva, és sokak szerint ha minden igaz Pókemberrel öregszünk majd meg. Azt nem tudom, hogy mikor fog megjeleni Fisk, de ha a pletykák igazak (ami nem biztos) akkor Felisa Hardi a harmadikban megjelenik.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése