HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Micho:
--- Idézet ---Nem lehetne deciméterekben mérni a hozzászólásokhoz a pontokat?
--- Idézet vége ---
hehe, nem de az biztos, hogy tényleg alapos véleményeket látunk tőled, ezért ha pluszpont nem is, de egy jó nagy köszönöm az jár
--- Idézet ---Amúgy a kövi négy részt akkor ki írja be???!!
--- Idézet vége ---
én
szpÁDÁMen:
--- Idézet ---ja, és azt hiszem megvan az első pontod a játékban!
--- Idézet vége ---
Nem lehetne deciméterekben mérni a hozzászólásokhoz a pontokat? Igazán sokat írtam...
Amúgy a kövi négy részt akkor ki írja be???!!
Micho:
Ádám:
Pettko már nem dolgozik a HálóZsáknál, VTomi-nak meg szerelőnél van a gépe, szóval kénytelen leszek addig én reagálni egy rövidet
--- Idézet ---A szkenn egyébként nem annyira jó volt szerintem.
--- Idézet vége ---
nos igen, elég gáz volt sajnos, amit fel lehetett lelni a neten, főleg ezért:
--- Idézet ---Néha olyan érzésem volt, hogy a rajzból is le lett vágva!
--- Idézet vége ---
már kezdenek olyan jó megérzéseid lenni, mint nekem.. ami legendás
szóval tényleg le van vágva a képregényből is, de úgymond "muszájból", mert nagyon csúnyán volt megvágva eredetileg, és lemaradtak a szélek, plusz ferdék is voltak. én mondtam Pettko-nak, hogy akkor egységesen legyenek kiegyenesítve, ami némi képvesztéssel járt... még szerencse hogy a széleken nem történt semmi fontos dolog
ja, és azt hiszem megvan az első pontod a játékban!
kaine:
--- Idézet ---Szerintetek mit fognak kezdeni Mary Jane-el?
--- Idézet vége ---
Nehéz kérdés, valóban. Még csak most jöttek össze, szóval egy részig még elmehet szerintem az a rész, hogy MJ könnyesre sírja magát minden alkalommal, amikor Peter elmegy kockáztatni az életét valamiért, ahogy próbálja lekönyörögni az elhatározásáról, ahogy ezt a képregényekben is láthattuk sokszor. Szerintem ez a következő lépés vele. Most már ténylegesen a barátnője, szóval bánthatják már úgy is, hogy épp vele van és azért, a lehetőségek végtelenek még.
De ahogy mondod: már csak egy rész erejéig. Ami nem is baj, mert Kirsten is csak 3 részre szerződött, szóval a 3. végén akár ki is írhatják a szerepből. Akkor épp ideje lesz egy új női szereplőt (Macsek) behozni vérfrissítésként.
szpÁDÁMen:
Ide pedig megérkeztem a már elég régóta beígért Venom –LP 2. véleménnyel, szóval figyeltek, VTOMI, PETTKO?!
A sztori: hát szerintem elég jó történet, de szerintem semmi igazi fordulat meg esemény nincs benne. Jó, ez így teljesen nem igaz, de ezen nem bosszankodom, már megszoktam David Micheline történeteit, és már szeretem őket, mert nosztalgikusak! Ez a föld alatti világ elég jó ötlet, bár kicsit fura azért elképzelni, de megteszi, Micheline szokása, hogy már akkor is leírja, hogy mi történik, ha már tök egyértelmű, de lassan ebbe is beleszoktam. Én Pókinak kicsit nagyobb szerepet is adtam volna, de hát így is alig történt valami, na mindegy. Amúgy tök jó, hogy hajdanán egy Venom dokumentációban azt olvastam, hogy nem tudni, Venom is képes-e elugrani a golyók elől, mert kicsit lassabb, mint Póki. Hát nem igazán tűnt, hogy el kéne neki ugrálnia! A fordulat a végén jó lenne, bár nem meglepetés, hisz Venomot nagyon-nagyon sokszor támadták már meg kísértetiesen hasonlóan, az Ítélőszéket meg lelőttem magamnak, hogy elolvastam a fórumot. Ez vagyok én…
RAJZ: most őszintén: lehet Mark Bagley rajzairól igazán rosszat mondani?! Csak dicsérni tudom. Amit mégis kiemelnék, az a 10. oldalon az első képen venom pólójának nyakrésze nagyon ötletes! Sajna a 11. oldalon van egy tipikusan béna Bagley-láb rajz, ami nagyon nem jó. Hát még a 12. oldalon a lábak… Na de mindegy. Bagleyben még az a rossz, de ez sokszor volt már, hogy nem dolgozza ki sokszor a hátteret. Nézzetek meg egy alapos magyar képregényt, ami a fülesben jelenik meg, aztán a 12. oldalt… Hát igen.
FORDÍTÁS: hát az piszok jól sikerült! Persze sokkal könnyebb dolgom lenne, ha látnám az eredeti szöveget, és azt, hogy miként fordítottad. Akkor sokkal többet tudnék mondani, most csak azt, hogy nagyon életszerű, és irigyellek, hogy ilyen jó angolos vagy!
A beírás: nos, mindenekelőtt leszögezném, hogy körülbelül ezerszer jobb lett, mint az első részé! A borító valami eszméletlen szuper lett, a Pókember felirat fönt, valamint a „halálos védelmező” mögötti retusálás is gyönyörű, ezért minden elismerésem! Aztán a „második rész a hatból” szöveg betűtípusa nagyon tetszik, elárulnád, Pettko, hogy mi a betűtípus neve? Tiszta olyan, mintha a 90-es évekbeli képregényt olvasnám! Tuti választás volt! Az első oldalon az alkotók valamint a „béke poraira” felirat szintén csodás. Mondom, ezerszer jobb. Aztán a 2. oldalon a Venom felirat is nagyon szép. De lehet, hogy az eredeti? Mert láttam a következő oldalon tök ugyanaz a betűk a képben. Vagy mindkettőt megcsináltad? Viszont amivel bajom van, hogy kritikát is mondjak: most már jobb, hogy nem húzod szét a szövegeket. Most már csak szerintem meglehetősen nagy betűméretet használsz. Ez olyan 10-es, 9-es? Próbáld ki egyszer a 8,5-öst! Az elválasztások, sortörések már nagyon jók, csak így tovább! Aztán egy aprócska kötözködés: a 4. oldalon az angol KILLER szó köré gondolom igazodott a buborék formája. Majd próbáld meg ezt megcsinálni a magyarban is, de ez már nagyon kukacoskodó, én pl ezt nem hiszem, hogy meg tudtam volna csinálni! Már kezdek megbarátkozni amúgy a díszes betűtípusoddal.
Amúgy rögtön az első oldalon becsúszott egy fölösleges szóköz a „zuhantunk” szóban. Még egy valami: nagyon tetszik a logód!
A szkenn egyébként nem annyira jó volt szerintem. Persze, színileg, képileg gyönyörű, de engem zavar, hogy ilyen nagy méretű, de a lapok szélei nincsenek benn. Néha olyan érzésem volt, hogy a rajzból is le lett vágva!
Remélem belefáradtatok az olvasásba, mert én már belefáradtam az írásba ma estére (szeptember 21.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése