HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (259/267) > >>

VTomi:
Dicsérjétek a Venomot, gyerekek, dicsérjétek, most úgyis másokat fordítok.  

...

Szóval Micho felszólított, hogy válaszoljak Ádám véleményére: én nagyon örülök, hogy mindenki dicséri a Venomot, és nem tudom, hogy lehetek ennyire király, de azért kösz, hogy tömlyéneztek.   Ehh, szóval izé, kicsit elszálltam, de nézzétek el nekem.  

Micho:

--- Idézet ---What ifeket megnézem
--- Idézet vége ---

ez már jól indul

--- Idézet ---Póklányokhoz most úgy érzem, nincs energiám.
--- Idézet vége ---

akkor a "sima" lányokról már nem is kérdezlek  

--- Idézet ---Így is örüljetek, hogy bevállaltam a Daredevilt valamint az Avengerst!
--- Idézet vége ---

ez adott egy ötletet, hogy a HálóZsákra felvegyek hivatalos véleményezőket  (bár a játék kapcsán szerintem már nem kell, úgylátom szépen beindult ez a dolog  )

--- Idézet ---és akor még lesznek a Pókosok, meg a venom
--- Idézet vége ---

Venom is pókosnak számít    és ezzel együtt most update-elem is a tegnapi pókos hírt: nem marad a jövőhét se Hálószövő nélkül, tehát legközelebb lesz egy meglepi pókos-vonatkozású képregény, ami már rééégen váratott magára. (nem árulom el mi az, de a Spideretom fórumon én is emlegettem valamikor) tehát így 4 hétig tart folyamatosan a pókinvázió  

szpÁDÁMen:
Tényleg? Ez sirály! Már akartam írni a Vészmanó élrúl, de most már nincs kedvem, mert már írtam róla a Spidertomra.   A What ifeket megnézem, a Póklányokhoz most úgy érzem, nincs energiám. Így is örüljetek, hogy bevállaltam a Daredevilt valamint az Avengerst!   Ez már 2 garantált, és akor még lesznek a Pókosok, meg a venom. Na meg korlátlan winchesterem sincs... Hiába írom ki CD-re, nincs szívem letörölni a képregényeket!  
Szam42: király vagy, ember! Gondolom még befejezed a Blue-t, aztán jössz azzal a Destinyssel. Mi is volt a címe? Mindegy, majd ne felejtsd el, hogy rendezd középre a téglalapokon belül a szöveget, meg legyen színátmenetes!  

Micho:

--- Idézet ---mert gyorsabb lesz, és kisebb betűkkel...
--- Idézet vége ---

hát a gyorsaságom már nem a régi, rendesen beleöregedtem a szakmába... de mint tudjuk, öreg Keselyű nem vén Keselyű  szóval mostanában kicsit besűrűsödtek az egyéb privát dolgaim, de a betűmértetet azt tudom garantálni  

komolyra fordítva a szót, délután egyeztettem szam42-vel, és ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezzük, akkor a jövőhét után legalább 3 hétig lesz valami pókos. így tudsz majd szorgalmasan véleményezni  ja ha itt tartunk: amikor sikerül majd átrágnod a What If-eket, Póklányokat (mivel ezek is Pók-vonatkozásúak főleg) akkor a megfelelő topikban úgymond "visszamenőleg" is nyugodtan lehet véleményezni ezeket.

szpÁDÁMen:

--- Idézet ---hehe, nem  de az biztos, hogy tényleg alapos véleményeket látunk tőled, ezért ha pluszpont nem is, de egy jó nagy köszönöm az jár
--- Idézet vége ---
Ok, értem, igazából úgysem tudnék mit kérni képregényt, szal ha nem nyerek, hát az se baj!  micsoda passiót lenyomok már ide, tetszettek figyelni... ?  

Nos, nem akarok ronda lenni, meg aki nincs már itt arról vagy jót, vagy semmit, de KÖSZÖNÖM Micho, hogy beírod a Venomot, mert gyorsabb lesz, és kisebb betűkkel...      

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése