HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (258/267) > >>

kaine:

--- Idézet ---Spidertom oldala meg úgy ahogy van halott,azt nem is említem
--- Idézet vége ---
Nem is, csak a régebbi történetek nincsenek már meg.

szpÁDÁMen:
Nyugi, VTOM, én elfogom!
Szam42: értem, én nem szeretek annyira igazodni az eredetihez, de általában csak azért, mert sosem eredetit kapok!    Legtöbbször dán, svéd, meg már kézzel atírt európai kiadások szkennjeit kapom, azoknál meg megvan a teljes szabadság. Meg nem értem, miért ne lehetne úgy csinálni, hogy magyarul szebb legyen, mint az eredeti? Neked jobban tetszik balra rendezve a szöveg? Bocs az akadékoskodásért, csak nekem az alapból ronda!

xido:
folyamatos Spiderman-adagok lesznek?..Akkor lehet a "Vészmanó él" is visszakerül végre az oldalra?  már csak az hiányzik az innen-onnan leráncigálható magyarított Pókok közül  Spidertom oldala meg úgy ahogy van halott,azt nem is említem

VTomi:
Huhh, azt a címlapot ne is említsd! Annyit dolgoztam vele, és mindenki lusta lesz végigolvasni...

szam:

--- Idézet ---Szam42: király vagy, ember! Gondolom még befejezed a Blue-t, aztán jössz azzal a Destinyssel. Mi is volt a címe? Mindegy, majd ne felejtsd el, hogy rendezd középre a téglalapokon belül a szöveget, meg legyen színátmenetes!  
--- Idézet vége ---
Hmmm...nos...a sorrend nem épp az lesz, ahogy várod, de lesz mindkettő...szal előbb lesz a Death & Destiny, és később a Blue 5...a formai követelményekről...mint már mondottam, a Blue-t úgy viszem végig, ahogy kezdtem, meg egyébként sem szívesen térnék el az eredeti változat formai jegyeitől (tehát ott lesz középreigazított, színátmenetes, stb, ahol az amcsi változat is az), viszont hogy nyugodt légy, elárulom, hogy a D&D 1-ben van minden, ami szem-szájnak ingere...gondolatbubiban középre igazított szöveg, többféle betütípus...sőt...1 oldal erejéig igazi színátmenetes bubi is van   Természetesen a magyar változat igazodik az eredetihez...sőt...VTomi hősies munkájának köszönhetően (ugyanis ő követte el a sztori fordítását) olvashatsz egy Hírharsona címlapot is magyarul  
Jó, mi?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése